Pozvánka: Trail trip Finale Ligure s Ondrou Fialou

Autor: Keli, vydáno: 7.2.2019

Pojeď do Finale Ligure na jarní traily, když u nás ještě bude doznívat zima. Čeká tě 5 dní na naprosto luxusních věhlasných trailech. Máme s sebou Ondru Fialu jako zkušeného českého ridera a znalce místních trailů, aby se co nejvíc jezdilo místo postávání nad mapou. Dopravu, vývozy, servis a místní stravování máš zajištěno a tak můžeš bez starostí jen jezdit. Jedeme v malé komorní skupince abychom si trip dokonale užili. Tohle doma vážně nezažiješ!

Pro koho? Středně pokročilí a pokročilí jezdci. Denně najezdíme okolo 30 km / 1000 hm, čekají nás prudká klesání i stoupání na začátek trailů. Trailové či enduro celopéro se zdvihy alespoň 120mm, možno i ebike. Přilba enduro, chránič čelisti není potřeba ale doporučujeme ho. Stejně tak doporučujeme chrániče na kolena, lokty a páteřní chránič či batoh s chráničem a sjednání úrazového pojištění.

Program (23. 03. - 31. 03. 2019):

  1. odjezd z ČR ve večerních hodinách (nástupní místa Děčín / Praha)
  2. příjezd Finale Ligure a odpoledne vývoz na traily lokalita Pietra Ligure. Po tom, co si odpočineme, tak si na zahřátí jako prolog sjedeme trail s parádním flow Oltre Finale.
  3. lokalita Melogno a Madonna della Guardia - tato lokalita nabízí oblíbené traily Roller Coaster, Kill Bill a nový Kill Bill 2. Tyto traily jsou s hezkým flow ze startovní výšky 1 km nad mořem. Sjezd do Calice Ligure přes kamenitý trail Madonna della Guardia.
  4. lokalita Base Nato a Feglino - Tato lokalita je protkána mnoha známými traily. Base Nato je startovním bodem v kopcích vysoko na mořem. Vyzkoušíme si určitě trail Ingegnere. Zdejší traily kombinují hodně zatáček mezi stromy s kořeny a rock gardeny. Sjedeme určitě i kultovní trail Little Champery
  5. lokalita Melogno a Feglino - Cromagnon a Neanderthal naznačují svým názvem traily s mnoha kameny. Žádné velké skoky či dropy, ale pěkně zvládnout techniku ježdění po kamenech.
  6. dopolední ježdění na trailu lokalita Mania. Mania je lokalita s nižším porostem a díky tomu s neuvěřitelnými výhledy na moře. Jsou zde traily, které se jezdí i v závodech EWS, ale jsou jetelné i pro nás. Povrchy kamenité se sutí. Ve večerních hodinách do ČR
  7. příjezd do ČR v nočních nebo ranních hodinách (Děčín/Praha)

Změna denní lokality z důvodu počasí či jiných vlivů vyhrazena.

Guide - Ondra Fiala, DH a Enduro aktivní závodník za OF BIKE SCOTT TEAM, mistr ČR v DH masters 2018 a majitel bike shopu OFBike

Kompletní informace a přihlášky zde

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí