Škola jízdy Kill the Trail vstupuje do třetí sezóny

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 5.4.2019

Brněnská škola jízdy na horském kole Kill the trail vstupuje do své třetí sezóny a přichází s několika novinkami. Kromě osvědčených kurzů pro všechny výkonnostní jezdce, jako jsou kurzy základní či kurzy pro pokročilé, do nabídky nově zařadila výukový seriál From Zero to Herou, kurzy skákání Pojď mi hop a především také víkendové Skill kempy.

Přelomový rok 2019

Letošní rok je pro Kill the Trail skutečně přelomový, protože tato škola má nyní své vlastní jméno. Dříve se jste se s ní mohli setkávat jako se Školou jízdy pod dolekop.com. Nyní se přeměnila na Kill the trail.
Proč Kill the Trail? Chceme z našich klientů vytvořit trailové zabijáky, které na trati nic nezaskočí a vše bezpečně a jistě sjedou. Dosáhnout toho lze jen se správnou technikou a dovednostmi – skillem.

Keli a Eda

Jméno je sice nové, ale vyučující a kvalita výuky zůstává zachována. Stále se na kurzech budete moci setkávat s Edou a Kelim. Na víkendové kempy pak budeme mít posily z řad velmi kvalitních a dlouhými roky v závodním poli prověřených jezdců.

Skill kempy

Hlavní letošní novinkou jsou Skill kempy. Kempy, na kterých Vám pomůžeme zdokonalit se v jízdě na horských kolech. Pro jejich pořádání jsme si vybrali bikepark Kareš v Koutech nad Desnou. Tento menší, ale s láskou budovaný bikepark, nabízí přesně to, co potřebujeme. Rozmanité obtížnosti tratí, rychlý vývoz na kopec, kvalitní zázemí a samozřejmě i ubytování.

Pro letošní sezónu jsme naplánovali 4 turnusy kempů. Začínáme již za měsíc, v květnu. Kempy jsou koncipovány jako víkendové, s tím, že začínáme v pátek navečer přednáškou s teorií techniky ježdění (v sobotu pak navážeme další přednáškou). Velký podíl teorie je nezbytný, protože bez teorie to v praxi nejde. Je důležité znát i teoretické souvislosti. V sobotu a v neděli přes den pak bude probíhat praktická výuka věnována trénování a ježdění. Účastníci budou rozdělení do několika výkonnostních skupin, dle zaměření a cílů, které budou chtít dosáhnout.

Sleduj Kill the Trail

Kalendář kempů a kurzů najdete na webu killthetrail.cz spolu s dalšími informacemi, které samozřejmě najdete i na Facebooku a Instagramu.



Foto: Robert Fowler, Rada Svoboda, archiv Kill the Trail

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí