Downtown Rakovník 2019 - za necelých 14 dnů otevírá druhou dekádu na scéně

Autor: Štěpán Červený, vydáno: 9.7.2019

Downtown Rakovník 2019. Minulý rok jsme úspěšně završili 10 let na scéně a nyní se posouváme zase o rok dál. Rakovnická 11, nyní není myšleno skvělé pivo z Rakovníka, ale 11. ročník nabité akce s názvem Rakovnické cyklování, jehož hlavním bodem je 20.7 závod ve sjezdu na horských kolech, downtown.

Můžeš se těšit na skvělou atmosféru, parádně připravenou trať s vyladěnými skoky a jak bývá zvykem samozřejmě i na pár změn. Proslýchá se, že jsme jednou z nejzábavnějších tratí ze série, takže o důvod víc přijet. Trať v Rakovníku je známá svou různorodostí, střídají se zde všechny možné povrchy a nejinak to bude i letos. Start klasicky na vrcholku lesoparku, pak pouštíš palbu, motáš to mezi stromy až vylítneš na asfalt, jedna lavice, úzký průjezd kolem paneláků a už to dupeš na nový přescesťák a simmonse, které důvěrně znáš z minulého roku.

Zbytek trati zatím zůstává v tajnosti, ale můžeme ti zaručit, že to bude drncat!! Harmonogram celého závodu je následující:
10.00 – 12.45 – Prezence
13.00 – 15.00 – Trénink
15.30 – 16.30 – 1. KOLO
16.30 – 17.30 – 2.KOLO

Online registrace je otevřená do 14.7.

Nezapomeňte sledovat facebook události, kde se dozvíte další detaily.

Další informace ohledně rakovnického Cyklování najdete na jeho webu.

Tam si také můžete zkontrolovat, jestli jsme vaši platbu startovného dostali.

Pokud hledáte možnost ubytování, nezapomeňte vzít v potaz nově zrekonstruované Tyršovo koupaliště, kde můžete kempit v autě, chatce, nebo ve stanu. Koupání, pití a jídlo jsou na místě jedna báseň.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí