Zhodnocení sezóny - Martin Půlpán

Autor: Keli, vydáno: 18.10.2005

Můžes se krátce představit:

V občance mám napsáno Martin Půlpán, z výrobní linky jsem vyjel 1.11 1968, což mě opravňuje pohybovat se na závodech v kategorii Masters. Jelikož závody do kopce považuji za kruté mučení a kolo má činit pouze radost, jezdím jen s kopce dolů.Na závodech se pohybuji již ňákej ten pátek, což poznám dle toho, že se stále snižuje počet jezdců, kteří se mnou jezdili v dobách minulých. Díky své dokonale maskované nešikovnosti jsem si pořídil bike shop SCOTT VELOSERVIS a rodinu.Vše po jednom kusu.

A jdeme na otázky.

1. Jako se ti tento rok jezdilo, jak hodnotíš uplynulou sezónu ?

Jezdilo se mi fajn, neb v mém požehnaném věku je každý dokončený závod ve zdraví osobním vítězstvím.Letošní sezóně přálo i počasí a tak jsme ušetřili vzorek pneu do bláta a spoustu pracího prášku.

2. Jaké úspěchy se ti podařilo v této sezóně dosáhnout? Splnilo se ti to co jsi si před sezónou předsevzal ?

Původně jsem si bláhově myslel, že bych aspoň jednou mohl pojet nestora sjezdových tratí Míru Peka. Následně jsem od tohoto záměru upustil, neb porovnávat s osobou, která si v sobotu střihne chrtí marathón a v neděli mi nandá na DH málem minutu, není zrovna nic povzbudivého. Nicméně úspěch byl ten, že jsem se sebou sekl jen jednou a naštěstí to nezanechalo na mé osobě vážnějších následků.Mé předsevzetí se mi splnilo, neb jsem si přál před sezónou nezatěžovat naše, již tak v krizi se nacházející se zdravotnictví, svou případnou návštěvou.Paní ministryně Emmerová mi za příkladný postoj poslala děkovný dopis.

3. Co zranění, kdy a kde jsi se letos nejvíc rozštípal ?

Jelikož se snažím nepadat, což se mi zdárně daří na úkor poklesu ve výsledkové listině, tak i zranění mě míjejí. I s ohledem na to, že v rodině se může rozštípat jen jeden, tak tuto aktivitu přenechávám manželce Bohdaně. Ta jí ze vděku za mou důvěru plně využívá, o čemž svědčí fakt, že každej rok si něco zlomí.

4. Co tě letos nejvíc zklamalo ?

Že byly zrušeny Všenory a Beroun,že zdražili pohonné hmoty,že Cedric nevyhrál SP,že pardubický hokejky nemůžou najít fazónku z loňska, že mě opustila fyzička již v půlce sezóny a že jsem nepojel toho zakletýho Pekouše,

5. Jako vypadá tvůj trénink, jak často a s kým trénuješ ?

V týdnu na kole trénuji pouze když jedu s balíkama na poštu. Jedná e o nepravidelný trénink, neb zásilky posílám dle potřeby.O víkendu jsem se snažil zajezdit dle možností na našich tratí.Převážně ve Špindlu díky rychlému lanu a nejkratší vzdálenosti od mé základny.Jinak partnera v tréninku mi dělá má choť a kolegové z teamu.

6. Tvoje oblíbené lokality?

Mezi mé oblíbené lokality patří restaurace La Cabaňa, druhej stůl vlevo.Co se kolesa týká, tak všechny, kde je funkční lanovka.

7. Jak trávíš volný čas, když nejsi na kole.

Vzhledem k faktu, že z dosud nezjištěných příčin se nám před dvěma roky narodil zlosyn Matěj, snažím se volný čas z části věnovat našemu mladýmu.Jinak jakmile zavřu svou živnost a manželka mi napíše propustku, mažu v létě na inline hockey a v zimě zase na klasickej. Když je sníh tak to doplňuji lyžema a Snowscootem.

8. A co tahle kultura – jakou poslední knížku jsi přečetl, co to hraje do uší, oblíbený film.

Jediný co čtu, jsou televizní programy, faktury, složenky a SMSky.Poslouchám popové kapelky středního proudu pro všechny věkové kategorie arijské rasy jakýma jsou např. Buldok,Agresse,Vlaj­ka,Útok,Reichen­berg,Conflict,Hlas krve,Braník, Excalibur,Division a Valašská liga. Tyto songy dle momentální nálady pro oživení občas proložím písněmi od Gipsy Kings.Oblíbenými filmy je veškerá tvorba od mistra stříbrného plátna Quentina Tarantina, z níž prozatím vede romantický kousek o problémech mezilidských vztahů Kill Bill

9. Jak strávíš letošní zimu ?

Zimu trávím těšením se na novou sezónku a ladění stroje pro DH. Jinak jsme opět s Bodikem dostali pozvánku od Honzy Němce z MTBS na prosincovou VIP expedici do Itálie.Mimo to jsem věren paní hokejce.O dnech volna chcem s Božulí zlepšovat techniku v ovládání neposedné věci, která se nazývá Snowscoot.

10. Na čem teď jezdíš a kolik bajků teď máš ?

Jezdím překvapivě na kolech značky SCOTT. Má stáj čítá tři kusy kol této značky.High Octane pro sjezdové radovánky, mučící Strike Team Issue pro občasné chrtí vyjetí a Voltage ZY1, kterým tahám papamobil s naším potomkem.

11. Za koho momentálně jezdíš a co sponzoři ?

MP -Jelikož jsem z mladické nerozvážnosti založil team SCOTT-THULE, tak jezdím v tomto občanském sdružení.Sponzoři na příští sezónku zatím jsou SCOTT ( kola, optika, oblečky a botky),THULE (nosiče na auta a přepravní zavazadla ), MICHELIN ( pneumatiky ), MAGURA ( brzdy ),EVERSTAR ( čistící prostředky ),WOODMAN ( mtb komponenty ),A2Z ( destičky ),MAVIC ( ráfky ),MOTOREX ( mazadla ),DT SWISS ( dráty a náby ) a nově, z čehož mám největší radost i vidlice a tlumiče značky FOX.

12. Máš představu na kolik peněz tě vyšla letošní sezóna ?

S ohledem na to, že jsme si nechali zdokumentovat celou letošní sezónku na DVD od filmového studia Veska Movie,kterou tvoří dva budoucí adepti na Oskara za režii, tak rozpočet trošku vzrostl.Přesný numera raděj nechci ani znát, abych nebyl naštvanej.Doufám jen, že nebudu muset žádat o překlenovací ú­věr.

13. Cíl pro následující sezónu ?

Získat další děkovný dopis, tentokráte by to mělo bejt od Davida Ratha.

14. Místo pro libovolný vzkaz ?

Kdo si na závodech půjčil imbus číslo pět, ať jej okamžitě vrátí.

15. Máš nějakou osobní web page, kde se o tobě mohou tvoji potenciální fanoušci dozvědět víc ?

Silně pochybuji o tom, že zrovna já bych měl mít ňáké fanoušky, nicméně webík mám.Jsou to neznámé stránky, které najdete pod adresou http://www.scottmtb.cz. Tam se snažím každej den vyplodit ňákou tu zajímavost z dění okolo sjezdu a tak si tím postupně přetáhnout všechny čtenáře z tohoto webu k sobě.Zatím se mi nedaří,o čemž svědčí i o to, že tento dotazník visí zde a né u mě…

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Krutor 18.10.2005 v 9:47

    No, příští rok už bych podle věku mohl taky jezdit v Masters, ale říkal jsem si že zůstanu v Hobby, páč jsem si myslel že s dědkama není sranda. Ale to jsem jim šeredně křivdil. Pulpi = bavič roku.

  • anonymní uživatel Manas 18.10.2005 v 10:00

    Hehe, dobry Pulpi, po rannim bolehlavu jsem se aspon zasmal :-)

  • anonymní uživatel ueeeeee (porno (a) drzak.org) 18.10.2005 v 10:12

    heheeee goodOne zloRozhovor

  • anonymní uživatel Czert 18.10.2005 v 11:26

    Ty jsi měl Pulpi asi u matury ze slohovky jedničku viď? Fakt super interwiew!!!

  • anonymní uživatel DD 18.10.2005 v 12:36

    heheeeeeeeeee...good one

  • anonymní uživatel Radek Broz / etbikez.com 18.10.2005 v 14:43

    Fakt peknej rozhovor - behem hodiny statistiky nemuze bejt lepsi rozptyleni;-) Jen dodam, ze na koci pristi sezony uz Rath ani nikdo jiny z teto zabavne bandy) ministrem nastesti uz nebude;-)(

  • anonymní uživatel maras 18.10.2005 v 18:05

    Zlodej

  • anonymní uživatel KUbajsz (198319783 ICQ fi-si (a) volny.cz) 18.10.2005 v 18:12

    hehe ... ;) good one ...

  • anonymní uživatel bolekkrutor 18.10.2005 v 18:30

    člověče napiš knížku,kam by se hrabala ta Rowingová s Harrim Fotrem,tohle by byl bestseler,bez ohledu na téma

  • anonymní uživatel slámič 18.10.2005 v 20:16

    Marťásku, tak jsem si to přečetl a je to dost dobrý... Néé, dělám si srandu, je to skvělý, rozhovor má vypadat přesně takhle. Většina ostatních to děsně žere a to není ono.

  • anonymní uživatel Grifter 18.10.2005 v 23:14

    No tak treba Carys to rozhodne "nezere" a treba Tatarka to aspon trochu "zrat" musi, jelikoz to nejezdi jen pro zabavu ze..;-)

  • anonymní uživatel SPYKE 19.10.2005 v 10:15

    MARŤAS- VERY GOOD WORK :-) Na starý kolena můžeš trhnout Viwega aj. píšící hvězdy :-)

  • anonymní uživatel DD 19.10.2005 v 14:34

    btw ggod music...heheee

  • anonymní uživatel JohnLee 23.10.2005 v 15:29

    pekny pekny

  • anonymní uživatel maňas tomek 1.11.2005 v 8:44

    no tak s tim se paní Půlpánová doma rozhodně nenudí!

  • anonymní uživatel Kona Hárvy Stinky (slámič nebo sláma) 18.11.2005 v 18:45

    To je hustý!?!??!?!!:?!!!§

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí