Report: dirtový Friendly Session v Bike Parku Kasárna vyhrál David Khestl

Autor: Martin Krigler, kategorie: Report, vydáno: 5.11.2019

Již osmý dirt jumpový jam Friendly Session v Bike Parku Kasárna ve Frenštátě p. R. je za námi a nezbývá nic jiného než si ho stručně shrnout. Takže jdeme na to!

V prvé řadě se měl jam uskutečnit 5. října, ale předpověď počasí již několik dní předem ukazovala konec světa, takže se akce přesunula na následující sobotu.

Oficiální start akce je od jedné odpoledne, ale už kolem jedenácté se sjíždějí první bikeři nalítat park. Počasí je vyloženě koupací s mírným větříkem – nic hrozného. Rideři začínají diktovat na resi a dirtech. Vládne pohodová atmosféra, holky točí pivo, repráky duní pod kontrolou DJ Neurona, rodinky s dětmi povzbuzují lítající bikery, fotograf Tomáš Kabela fotí o sto šest, a holky od Red Bullu přijíždí ve svém autíčku rozdat energii. Po celou akci je i možné si osahat výstavní Škodu Kamiq.

Jako úplná novinka v BPK, která se testuje až rovnou přímo na jamu, je nový BIG naskakovací wallride uzavírací dirtovou lajnu, za jehož včasné dokončení děkujeme společnosti MRK pozemní práce s.r.o.

Je něco po páté hodině a nastává čas na vyhlášení nejlepších riderů.

Třetí flek si na dirtech doslova vywhipoval Hugo Robenek, ale na resi jsme od něj mohli také vidět Backflip nebo třeba brutální 360° flat spin. Druhé místo si vybojoval svými 360° na všechny strany a brutálním Backflipem přes první dirt Martin Adámek. No a pro trofej TOP RIDERA dne si přichází nikdo jiný než David Khestl. Jeho masivní 360° na všech dirtech, Truck drivery, No foot can cany a celkově všechny triky provedené v ohromném stylu jsou jasným prvním místem.

Vítězové si odnáší ceny od Dookie, Auto Kelly Vojtěch Michna, Pivovar Zašová, Bike Is Freedom, MAXI MIX Hana Michnová, Auto­klever spol. s r.o., Wheel Clothing, Ele­mentStore a Bi­kemania Shop.

Následuje rozpálení grillu a párty kde nechybí ani ohňostroj.
Na závěr děkuji Všem zúčastněným a celé mojí BPK crew za pomoc s organizováním tohoto jamu. STY HRD

Za Bike Park Kasárna Martin Krigler.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí