GT Factory Racing posílen o nové jezdce - Denim Destroyer a Ethan Craik

Autor: Keli, vydáno: 16.1.2020

Tým GT Factory Racing dnes oznámil nové složení týmu pro stávající sezónu. Stálice týmu, kterými jsou Wyn Masters, Martin Maes a Noga Korem, doplňují noví jezdci Johannes von Klebelsberg a Ethan Craik.

Týmový manažer Mark Maurissen komentuje nový přírůstek s nadšením a jistou dávkou očekávání. „Když k těm dvou přidáte Martina, Nogu a Wyna, je jasné, že před sebou máme další neobyčejný rok. Fanoušci mohou očekávat i více přechodů mezi EWS a DH. Uvidíme se brzy na závodech!“

Především první posila, německýitalský mladík Johannes von Klebelsberg má za sebou zajímavý příběh. V roce 2018 závodil ve Světovém poháru za tovární tým MS Mondraker, sezónu poté již však jako privateer – soukromník, který si veškeré výdaje platil ze svého. Na závodění si vydělával v rodinné restauraci v Mnichově. Do povědomí fanoušků se dostal nejen svými výsledky, byl nejlepší netovárním jezdcem v celém seriálu, ale především díky svému nepřehlédnutelného vzhledu. Johannes totiž jezdil v riflích, díky nim získal i přezdívku Denim Destroyer. Jelikož na rifle nedá dopustit, v tomto outfitu jej budeme potkávat i v letošní sezóně.

Zatímco Denim Destroyer je zkušeným harcovníkem svěťákových tratí, tak druhá posila Ethan Craik si v roce 2020 střihne svoji první sezónu ve „wórdkapu“. Uvidíme jak uplatní své zkušenosti z BMX závodění.

Ovšem aby mohlo být vítání, musí být napřed loučení… Tým GT Factory Racing se před letošní sezónou rozloučil s George Brannigan, který přestoupil k Propainu.

Novinky týkající se týmu GTFR můžete sledovat na stránkách GT Bicycles, Facebooku nebo Instagramu.

Diskuze

  • anonymní uživatel Tomík 17.1.2020 v 9:19

    Proč si myslím že von Klebelsberg je Ital?

  • profilová fotka ZR 17.1.2020 v 11:26

    to Tomík: Protože to Ital je :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí