reklama

Prime bicycles - novinka pro sjezdaře

Autor: Keli, vydáno: 17.1.2020

Prime bicycles je novou značkou na trhu. Dnes došlo k jejímu představení. Informací není mnoho a jsou trochu tajemné. Více ví určitě i Cesar Rojo, který se na kolech Prime podílel.

Peter Siulczynski je zakladatel agentury Gravity Group sídlící v rakouském Innsbrucku. Pod křídla Gravity Group před pár lety patřily sjezdové týmy „Kenda Morewood“, „Kenda Tomac“ a „Gravity Group-Turner“ brázdící tratě Světového poháru. V té době pracovali se špičkovými jezdci jako byl Sam Blenkinsop, Nathan Rennie, Mitch Delfs, Joost Wichman nebo Filip Polc.

Poté co zanikla existence těchto týmů napadla Petera myšlenka na zrození nové prémiové značky, která se bude moci snadno soutěžit a porazit například Santa Cruz či Specialized.

„Byla to opravdová výzva, ale podařilo se. Velké díky patří našim partnerům v čele s Cesar Rojo a jeho Cero týmem, bylo nesnadné najít asijského výrobce našich karbonových rámů a také nesmíme zapomenout a poděkovat našim nadšeným test riderům,“ říká Peter. „Nyní jsme skoro na konci naší dlouhé cesty a téměř připraveni ukázat naše děťátko veřejnosti.“

Chceš vědět víc? Sleduj:

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí