Přestup: Milan Myšík za Norco

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 18.2.2020

Loňská sezóna byla pro Milana nejúspěšnější v jeho kariéře. Mezi jeho nejlepší výsledky můžeme zařadit vítězství v seriálu EWS European series, 3. místo v Alpské Enduro sérii, 40. místo na EWS v kanadském Whistleru, 2 vítězství na České enduro sérii (Ještěd, Klínovec), 2. místo na Azores Enduro Fest, 3. místo na Madera Enduro Challenge.

Jaké jsou plány a cíle pro sezónu 2020?

"V letošní sezóně se zaměřím především na evropskou Enduro sérii, kde budu obhajovat loňské prvenství a opět bych se chtěl umístit v TOP 3. Hned první závod této série se jede v Sušici, kde to mám moc rád a kde jsem získal poslední endurový titul.

Pojedu více závodů EWS, hned první dva podniky v Kolumbii, Chile a dál se uvidí dle formy, ale zatím mám v plánu Canazei, Whistler a ještě jeden závod bych tam rád zařadil. V EWS bych chtěl usilovat o stabilitu v první padesátce a pokusit se zajet lepší výsledek, než kterým bylo loňské 40. místo.

Nezapomenu ani na závody v ČR, krom evropského poháru v Sušici pojedu Enduro sérii na Klínovci, rád bych se zúčastnil mistráku ČR v Klínech a ještě to pár závody doplním. Samotná sezóna pro mě začíná příští víkend v Itálii – Sestri Levante, kde se jede závod Enduro Winter Trophy, a o týden později už bude první test na EWS opět v Itálii – Dolceaqua, kde už budu mít porovnání s pár závodníky ze světové špičky," uvedl Milan.

Zásadní změna v novém roce

Na sociálních sítích proběhly již spekulace, pod hlavičkou které značky bude Milan nově jezdit. Se 100% jistotou nyní můžeme prozradit, že novým generálním partnerem bude Norco bicycles, které zastřeší kromě Milana také jeho „dvojče“ Honzu Vanera. Ten patří ke stálici české enduro scény, konkrétně v kategorii mladších masterů.

Partneři

Momentálně stále probíhají jednání s dalšími partnery, potvrdit ovšem můžeme:

  • generální partneři – Norco, KUR sport
  • hlavní partneři – Mitas, Big Shock, VSSPEED, Auto Horejsek group, Uvex, Dakine, CloudSailor, Outdoorweb, Ergon
  • partneři – Craft sportswear, GU Energy, Finish Line, Crankbrothers, Pepi?s Tire Noodle, Reverse components, Labeta, Fyziotoncar

Přípravu na sezónu, výsledky závodů a další „materiál“ sledujte na IG, FB a Twitteru @milanmysik61.

Foto: janbarton.com

Diskuze

  • anonymní uživatel Jaja 18.2.2020 v 18:12

    pěkný fotky, to je na Telnici ne?

  • anonymní uživatel pipco 20.2.2020 v 18:57

    jaja: ty skoky určitě :)

  • anonymní uživatel Honza (barton.johny (a) gmail.com) 21.2.2020 v 10:16

    Jaja; pipco: Yes, fotky jsou z Telnice a pár jich je z Schoecklu :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí