MojeKolo

Bajková škola Kill the Trail zahajuje sezónu již tento víkend

Autor: Kill the Trail, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 4.3.2020

Nová cyklistická sezóna se nezadržitelně blíží. Díky mírné zimě někteří z nás jezdí na kole celý rok. Je tu ale spousta cyklistů, kteří čekají na příchod jara s prvním vyjetím na kole. Po zimě ovšem můžou být začátky nejisté. Dlouho jste na kole neseděli, nebo máte nové kolo a nestihli jste ho pořádně otestovat? Nebo byste si jen chtěli oživit zkušenosti a nejste si jisti, jestli si to všechno pamatujete správně? Tak přesně pro Vás tu kurzy jízdy Kill the Trail!

Začínáme již tento víkend kurzy základů jízdy na horském kole. Věříme totiž, že bez správných základů nelze ježdění na kole zlepšovat a rozvíjet. Kurzy základů jsou určeny pro všechny, kteří se chtějí naučit, jak správně jezdit na horském kole. Probereme správnou pozici jezdce na kole, jak na zatáčení a nakonec se vrhneme na Bunny hop. Program je to opravdu nabitý.

Pokračovat budeme kurzy, které budou zaměřeny na pokročilejší, trailové, ježdění. Zde uplatníme základy jízdy, pořádně je procvičíme a přidáme k nim další zkušenosti. Vše budeme zkoušet na trailech, které můžete potkat kdekoliv na vaší vyjížďce a zaměříme se na jistotu a zábavu během jízdy.

Nezapomínáme samozřejmě ani na naši stálici a jeden z nejúspěšnějších kurzů – Pojď mi hop! Tyto kurzy jsou hodné pro všechny, kteří se chtějí zlepšit ve skákání a celkově si být ve skoku jistější. Pro úspěšné absolvování kurzu Pojď mi hop! je nezbytné úspěšně zvládnout kurz základů jízdy a mít základní dovednosti zautomatizované.

Jako novinku zařazujeme mezi kurzy jízdy i kurz pro enduro závodníky. Tento kurz je zaměřen na všechny, kteří chtějí bezpečně projet závody a vydat ze sebe na trati co nejlepší výkon. Tratě známe jak z pozice závodníků, tak z pozice organizátorů. Známe je také z pozice stavitelů a proto v nich vidíme spoustu variant, které by na první pohled nemusely být patrné. Pro tento kurz je také nezbytné mít zvládnuté základy jízdy na kole a být zběhlý i v pokročilejším, trailovém, ježdění. Nesmím přemýšlet nad tím, jak se kolo ovládá, ale začínám řešit pouze výběr stopy a kde použít jakou rychlost.

From Zero to Hero je předposlední v naší nabídce. Tento kurz je navazující a trvá 4 týdny. V každém týdnu se jednou potkáme a procvičíme postupně základy, trailové ježdění, přidáme důkladnější trénink jízdy z kopce, abychom se nakonec mohli vrhnout na skákání. Díky tomu, že je kurz navazující, můžeme postupně zlepšovat dovednosti na horském kole a vy máte čas si všechny do příště natrénovat.

Na konec si necháváme víkendové kempy. Je to nejlepší a nejintenzivnější učení, jaké Vám dokážeme nabídnout. Během víkendu si postupně projdeme vše od základů po skákání.Díky vleku v bikeparku se dostaneme na kopec bez námahy a můžeme se plně věnovat na trénink jízdy z kopce dolů. Na víkendovém kempu je vidět největší pokrok v ježdění a také největší radost na konci. Tento Skill kemp se koná v bikeparku Kareš, kde si každý bajker přijde na své. Jsou zde pěkné přírodní tratě, dřevěné překážky, obrovské klopené zatáčky a skoky malé i velké. Každý si vybere.

Pokud byste si nic z výše uvedené nabídky nevybrali, nezoufejte! Jsme schopni připravit individuální výuku přímo Vám na míru. Stačí nás pouze kontaktovat a vše ostatní domluvíme. Spousta loňských kurzů také jako dárek to jen potvrzuje.

Tato začínající sezóna je čtvrtou sezónou Kill the Trail a pevně věříme, že si ji s námi užijete tak ,jako jsme si my s Vámi užili ty tři předchozí.

Diskuze

  • anonymní uživatel whatever 4.3.2020 v 20:39

    Koupili sme jednomu kamíkovi z grupy jednodenní kurz, protože se bál skákat - na sebemenší dvojáček se prostě nerozjel. Odpoledne proskákal celou horní půlku komárky v zámu. My ostatní sme se taky přiučili nový věci a celkově si to s Edou užili. Takže rozhodně doporučuju

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí