Video: ORY STORY - Ory Bárta na tripu, dlouhým tripu

Autor: Ory, kategorie: Video, vydáno: 5.4.2020

Oryho Bártu znají všichni sjezdaři. Týpka, kterej lítá hroznou kudlu, umí to držet fest a přitom dokáže zavřít každej večírek. Ory se na konci loňského roku rozhodl, že vyrazí za dobrodružství. Předal rozjetou stavební firmu kámošovi, schrastil prachy a odletěl na druhý konec světa. Kam? Do Asie a dál. Díky karanténě, tam asi nějakou chvíli ještě vydrží. Co tam dělal? Mrkni na video!

Poslední roky jsem se na bikové scéně pohyboval jen vzácně. Musel jsem makat. Takový to období, když člověk vystřízliví ze závodění a dospěje… A na podzim jsem zase zjistil, že střízlivý už jsem byl moc dlouho a že „mládí“ znova nenajdeš. Sbalil jsem se a vyrazil. První zastávkou se stalo Bali. Chtěl jsem si po dlouhé době zase zajezdit po boku Matěje Charváta, a tak jsem musel naladit enduro a omrknout tuhle část jihovýchodní Asie!

Během šesti týdnů jsem se zde účastnil dvou závodů v enduru. Mistrovství Indonesie v Bali bike parku a EWS kvalifikačního závodu Bali Gravity Enduro. Taky jsem to nakouřil paraglidem do vody a vyzkoušel si potápění s Martinem Cheníčkem. Bali je pecka, určitě se vrátím!

Sleduje Orana na jeho sociálních sítích Ory Story:

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí