Soutěž o brýle 100% Armega Loic Bruni Limited Edition

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 18.8.2020

Je tu soutěž o speciální edici brýlí Armega Loic Bruni Limited Edition kalifornské značky 100%, která je jedním z předních světových výrobců zejména sportovních brýlí. Kromě silničního peletonu, kde 100% nocí jména jako Peter Sagan, Mathieu van der Poel, týmy Bora Hansgrohe a Movistar aj. se 100% zaměřuje rovněž na biky, enduro, a downhill. Třešničkou na dortu je letošní spolupráce značky 100% s mnohonásobným světovým šampionem ve sjezdu Loicem Brunim, který se podílel na designu speciální edice legendárních MTB brýlí 100% Armega.

Výsledkem je verze brýlí Armega Loic Bruni Special Edition (Armega LTD Bruni) s ultra HD nárazuvzdornými skly HiPER Silver Mirror. Brýle disponují otvory pro zvýšené proudění vzduchu a odvod vlhkosti, odnímatelným chráničem nosu a 48mm páskou se silikonovým potiskem pro maximální stabilitu na hlavě. Samozřejmostí je rychlá výměna skel díky rychloupínacímu systému. Jde prostě o skvělé brýle pro jakékoliv bikové aktivity.

 

Pokud si chcete o tyto špičkové MTB brýle zasoutěžit, zkuste správně odpovědět na tyto soutěžní otázky:
Pokud si nejste jisti odpovědí, zkuste googlit, nebo navštívit web www.ride100percent.com. Určitě se správné odpovědi dopátráte.

A pokud nechceš doufat ve štěstí, tak kupuj jedině na JC Bike.

Pravidla soutěže ke stažení zde.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí