Video: Pepa Kašík informuje - Déem 2020 - dokončení modré, shape a testy Valašské červené

Autor: Pepa Kašík, kategorie: Video, vydáno: 3.9.2020

Po modrým trailu se už na Dolní Moravě nějakou chvilku jezdí, ale v počítači mi zbylo ještě troška nesestříhanýho materiálu z jeho výstavby. Tak jsem si řekl, že by byla škoda z toho neudělat nějaký vzpomínkový video na léto 2020.

Hned jak jsme modrou dokončili a řádně otestovali čerstvě našejpovanej povrch, se všechny týmy stavitelů přemístili na další stanoviště. Žádná oslava ani párty, jak bys možná u takovýho projektu čekal, ale prostě jedeme bomby ve výstavbě další trati, červené.

Stejně jako na modré lajně, tak i na červený vyšívá několik týmů, jejichž úseky se na sebe ve výsledku napojí. Partičky trailbuilding.cz, Ondry Hoigra a Emby Nováka se přesunuly nakopat pár nových úseků trailu, některé skákavé a zábavné, některé technicky náročnější, každopádně to bude velká zábava. Horní část a samotný začátek červené už byl nějakou dobu hotový od valašské crew, takže jsme klukům vypomohli s navážkou finálního materiálu, s šejpem některých úseků a hlavně s testovačkou překážek :)

Každopádně po pár dnech s chalanama na červené, se mi od nich vůbec nechtělo pryč, ale byli jsme odvoláni na černou lajnu :) Tam jsme to trošku rozjeli s devítitunovým bagrem. Můžete se těšit na spoustu hrabanky, dlouhý downhillový polety i dirtový zahrádky pro velký kola.

Ale o tom až v dalším videu. Čau, Pepa.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí