Video: Wildmotion - Jak natáčet akční sport

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 30.10.2020

Točíš videa? Chceš mít edity plné akčních záběrů? Jasně! Nicméně není to tak jednoduché. Mrkni na následující video, které ti usnadní natáčení a dá několik tipů, kterých je nezbytné se držet. Například jak vybrat správnou lokaci ve zlaté hodince, s jakou technikou natáčet akční záběry a v čem vám může pomoci shotlist.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Ádoš 2.11.2020 v 9:39

    neměl by (paradoxně :-D) nadpis k odkazu znít spíš "Jak NEnatáčet akční sport" ? Co tim chci říct, při dodržení těchto postupů (hlavně nezapomenout na vyp***nej elektro dubstep) se Vaše video prakticky automaticky stává tuctovou srágorou, kterých je na YT dalších 50 000.

    Ono před 10 lety to bylo cool, ale když se podle stejného scénáře za tu dobu vylíhlo dalších půl milionů stejných videí od Frantů, Joshů, Helmutů, Marcelů....tak se takové video (i přes sebelepší jezdecké nadání) stává v dnešní době "jedním z milionů" a zájem pak rychle upadá.

    Přijde mi, že natáčení akčních sportů je v dnešní době dobré tak leda do portfolia. Těch videí je už tolik, že to nezůčastněné lidi (až na úzký okruh vkladatele videa) prakticky nezajímá - jsou za ty roky přežraní a další video podle tohoto návodu jejich pozornost rozhodně nepřitáhne.

  • anonymní uživatel Showlinz 4.11.2020 v 8:34

    sso tak no...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí