Sprint DH Cup 2006 - pozvánka

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 11.4.2006

Zdar bikeři, bikerky a všichni příznivci horského kola a adrenalínu. Bikeklub Sokolisti si Vás dovoluje pozvat na 4. ročník závodu ve sjezdu na horském kole, který se bude konat 27. května na obvyklém místě u náměšťské přehrady.

Základní info:

Sprint DH Cup je vypsán jako volný závod, takže se jej může zúčastnit každý kdo vlastní horské kolo, splní startovní podmínky a má odvahu projet vytyčenou trať. Není potřeba žádné licence. Pravidla závodu jsou velice jednoduchá. Dostat se na biku dolů po vytyčené trase v co nejlepším čase, přitom nerosekat sebe ani kolo o strom či jinou překážku a dole se pak modlit, aby už nikdo nebyl rychlejší.

Závod se pojede na 2 kola, každé v jiné dráze. Start i cíl mají totožný. Loňský rekord na obou tratích drží Michal Červenka a to 0:50,94 v dráze s cílovým skokem na cestu. A 0:54,28 na druhé trati alias cílový drop z láfky. Budou vyhlášeny kategorie pevňáci ( biky jen s předním odpružením ) a celopéra ( péro i vzadu ) a samozřejmě i kategorie pro odvážné ženy.

V cílovém prostoru bude pro všechny závodníky i diváky připraven bar s občerstvením, samozřejmě nebude chybět hudba a další špeky, aby sobotní odpoledne v Náměšti bylo co nejveselejší.

Parkování aut bude možno na hrázi a přilehlém okolí. Místo je však omezeno. A tak prosíme všechny nezávodníky ( lidi co se nebudou aktivně podílet při závodu ), aby nechali místo u trati volné pro jezdce a sami svá auta zaparkovali na blízkém sídlišti. Děkujeme za pochopení.

Propozice Sprint DH Cup 2006
Pořadatel: TJ Sokol Náměšť nad Oslavou – Bikeklub Sokolisti
Místo konání: DH trať Náměšť nad Oslavou (okr. Třebíč), sjezd z dálnice D1 – Velká Bíteš. Areál leží u místní přehrady Žleb. viz mapka (níže)
Termín konání: 27. května 2006
Prezentace: Do 11:00 hod. v cílovém stanu.
Vyhlášené kategorie: muži celopéra, muži pevňáci, ženy
Volný trénink: Do 13:00 hod.
Start 1. jízdy: 13:30 hod. V případě velkého zájmu jezdců se první jízda stává kvalifikací pro jízdu druhou, do které postupuje nejlepších 60 z prvního kola.
Startovné: 150 Kč

!!! Každý jezdec se závodu účastní na vlastní nebezpečí a pořadatel nezodpovídá za jakékoliv zranění či zničení kola. Povinnou výbavou je přilba a rukavice s dlouhými prsty ( doporučujeme i chrániče ostatních částí těla a integrální přilbu ). Závodníci mladší 15 let musí mít na přihlášce podpis rodičů či zákonného zástupce!!!


Po skončení závodu bude večer probíhat v Náměšťské Sokolovně Bikepárty s lámanými beaty a možná budou i „klacky f kýblu“. Samo sebou pivíčko, roštěnky a trenky do zvonu. Více info průběžně na našem webu (sokolisti.org ) nebo info@sokolisti. org.

Bikeklub Sokolisti

Obrázek k článku - dhcmapka.jpg

Diskuze

  • anonymní uživatel adam-rancor 11.4.2006 v 11:51

    to vypadá fér

  • anonymní uživatel TomessV (tomessv (a) seznam.cz) 11.4.2006 v 11:55

    Nějaké fotaz z předchozích ročníků..??

  • anonymní uživatel tygr 11.4.2006 v 16:41

    hektar fotes najdeš na www.sokolisti.org v galeriji...

  • anonymní uživatel hergot 13.4.2006 v 9:18

    no uvidime:)

  • anonymní uživatel Hárvy (gfj) 15.4.2006 v 8:42

    asi pojedem :::::::)

  • anonymní uživatel Tygr 15.4.2006 v 16:32

    Po pátečním večírku vyrazili Sokolisti trochu vyvětrat hlavu a při tý příležitosti jsme trať oprostili od nánosu zimních haluzí.Trať je po zimě OK, fšechny skoky drží, klopky též, takže můžete směle vyrazit trénovat.Do závodů se budou trochu ladit některé detaily, o kterých se fčas dozvíte.Láfka bude a fotky z dnešní brigošky sem hodim coby špek...

  • anonymní uživatel Tygr 19.4.2006 v 8:48

    na www.sokolisti.org najdete noje videjko z náměště...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí