MojeKolo

Tak to odpálíme, ne?

Autor: Keli, vydáno: 24.4.2006

Dnes byla oficiálně spuštěna mohutná mediální kampaň v naší republice zatím ojedinělého slope-style závodu s názvem RB Kozzy Style. Tento závod se bude konat uprostřed prázdnin v termínu 5.-6.8.2006 na osvědčené sjezdovce Kozí pláň u jihočeské obce Kaplice – nádraží. Lepší termín a místo konání snad ani nelze vybrat.


Jak název akce napovídá chceme navázat na úspěšný Kozzy Style 05 – první slopestyle u nás a posunout ho opět o krok dál. Zapracujeme hlavně na zdravotním zabezpečení akce. Chceme vyladit trať, staré našejpované + nové vychytané překážky, víc lajn, kombinací a možností. V neposlední řadě to bude také kvalitnější promo a samozřejmě hodnotnější ceny pro jezdce.

To vše by bylo nemyslitelné bez podpory sponzorů. Letos se za tento projekt postavilo hned několik opravdu zvučných jmen v bikovém světě.

Největší oporou závodu je ryze česká firma, která se snaží českou bikovou scénu podporovat a která názvu závodu dala první dvě písmena – RB. Firma RaceBike závod zaštítila opravdu vymazlenou hlavní cenou a mnoha dalšími věcmi, bez kterých by se závod nemohl konat.

Největším mediálním spojencem se letos stal v čechách nejnavštěvovanější webový server zaměřený na bike tématiku DoleKop.com. Na tomto serveru budete nalézat vždy zaručeně originální informace o dění kolem závodu RB Kozzy Style.

Hlavním sponzorem závodu je e-shop s bike příslušenstvím FRbikes.cz, který poskytl nejen webový prostor, ale také velkou podporu a pomoc při výstavbě trati závodu.

Ti nejostřejší jezdci dostanou zbrusu nové stylish oblečení značky BeachBitch ze speciální edice vyrobené pouze pro závod RB Kozzy Style!!!

Již prověřené kvalitní fotografie pro nás nafotí a zhotoví lidé ze společnosti Fotoaparaty.com. Fotografie Slavomíra Preiningera ze závodu doudleby dirt jump, který se jel 30.7.2005 jako součást podniku da-li-da local tour 05, zdobí například menu DVD 720 Megaprdy 4.

Jelikož se závod bude konat na území Jihočeské Republiky, o veškerém dění bude také informovat renomovaný server da-li-da.cz.


Také brněnský server DRZAK.ORG Vám bude přinášet ty nejčerstvější informace o dění kolem závodu.

Je zde také třeba zmínit majitele sjezdovky Kozí pláň, ochotného a přátelského pána strojů Vencu Mazáka. Venco, díky!

Pro další sponzory a partnery je zde stále prostor, takže chcete-li podpořit RB Kozzy Style 06 jsme přístupni Vašim nabídkám.

A to nejdůležitější na konec, více informací, fotky a videa z minulého ročniku, aktuální novinky z přípravy tratě a vše kolem závodu vůbec najdete na oficiálním webu http://www.RBKozzyStyle.FRbikes.cz.

Diskuze

  • anonymní uživatel T.H.O.mas (t.h.o.mas (a) email.cz) 24.4.2006 v 16:36

    preju hodne stesti ve vsech pripravach na kozzy style, snad se tenhle rok dostavim aspon jako divak, heh

  • anonymní uživatel ueeeeee 29.4.2006 v 16:43

    solit pico solit kurvy

  • anonymní uživatel st.rider 30.4.2006 v 11:59

    Ueeeeee, co to vlastne chceš hech...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí