GoPro přichází s inovovaným editorem Quik

Autor: Keli, vydáno: 18.3.2021

Asi každý uživatel akčních kamer hledá aplikaci, které mu usnadní střih a zpracování videí. Aplikace Quik od výrobce kamer GoPro byla dlouho dobu etalonem jednoduchosti a efektivity při úpravě videí. GoPro aktuálně představuje inovovanou verzi, které má být ještě jednodušší, ale přináší i mnohá vylepšení.

Nový Quik nahrazuje a rozšiřuje předchozí aplikaci GoPro, takže kromě funkcí na které jsou uživatelé zvyklí jako ovládání či nastavování kamery, transport obsahu z kamery do telefonu přidává i editační funkce. K dispozici je mnoho různých témat, 25 filtrů, nástroj na úpravy rychlosti videa - fast motion, slow motion, hudba zdarma do videí... Samozřejmě nechybí ani automatická tvorba videí, kdy aplikace sama obsah vyhodnotí a navrhne střihy a přechody.

Aplikaci lze použít jak na videa z kamer GoPro, tak mobilní fotoaparátu a v podstatě na jakékoliv fotky či videa. Prostě klasický video editor na telefonu či tabletu.

 


Aplikace je zdarma ke stažení pro telefony s Androidem a iOS, nicméně všechny funkce nejsou zdarma pro všechny, ty nejlepší získají pouze zaregistrovaní uživatelé platící roční nebo měsíční paušál v ceně $14.99/rok resp. $2.99/měsíc. Z pohledu GoPro logický krok, ale konkurence podobných aplikací je velmi silná a získat nové předplatitele, ty, co nemají předplatné v rámci koupě kamery bude obtížné.

Diskuze

  • anonymní uživatel Tom (Rob.t (a) seznam.cz) 21.3.2021 000 16:21

    A není to náhodou 1299 na rok?

  • anonymní uživatel Kub (atomicres (a) seznam.cz) 29.3.2021 000 12:39

    Pro mě zklámání - musíš si pro nějaké prvky zaplatit (zpomalení/ zrychlení) předtím nebylo tak propracované, ale šlo to. Není možné dat sticker s rychlostí jako tomu bylo u starého quick

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 2.4.2021 000 9:11

    Chcou za to ranec a pak ještě měsíční poplatky. Chytré. Na kameru se už tedy jen začne prášit

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí