Nová kniha Bikeinstruktor vás naučí jezdit na kole více technicky

Autor: Keli, vydáno: 19.4.2021

Knížka s názvem Bikeinstruktor jednoduchým a názorným způsobem představuje techniku krok za krokem, která se vám bude hodit, pokud chcete na kole víc než jen polykat kilometry. Je to manuál pro každého bez rozdílu věku a zkušeností.

Knihu doplňuje velké množství detailních ilustrací, často rozkreslených po jednotlivých sekvencích. Díky formátu 17 cm x 17 cm se vejde do batohu i dámské kabelky. 
Najdete v ní základní dovednosti od rovnováhy, přes projíždění začátek, až po skákání. Kromě je zde také kapitola Výroba překážek, První pomoc, Základní péče o kolo a Seznam míst, kde se dá v České republice zajezdit. A že jich není zrovna málo!

Knihu napsala Katarína Tóthová na základě svých zkušeností ze závodů a koučingu. Ve své bikové kariéře se stala dvojnásobnou mistryní republiky ve sjezdu, celkovou vítězkou Českého sjezdového poháru, vicemistryní ve fourcrossu a 2. vicemistryní v bikrosu. Je bývalou členkou reprezentačního týmu. Má bohaté zkušenosti z dirtu, dualu, pumptracku i endura.

V této chvíli je možné knihu získat přednostně za zvýhodněnou cenu prostřednictvím crowdfundingové kampaně na Hithit. Zde si vyberete typ odměny (např. knížku s podpisem poštou domů), výši příspěvku. Vaši odměnu obdržíte po skončení 30denní kampaně.

Podpořte projekt na vydání knížky. Naučíte se na kole jezdit víc technicky a bezpečněji.

Další informace naleznete na webu bikeinstruktor.cz, Facebooku, Instagramu nebo Youtube.

Diskuze

  • anonymní uživatel obycejna_nula (obycejnanula (a) mula.cz) 19.4.2021 000 16:36

    a nebo alternativa: Treninkova bible pro bikery (Brian Lopes, Lee McCormack), ale ta uz je bajKingu ;)

    • anonymní uživatel obycejna_nula (obycejnanula (a) mula.cz) 19.4.2021 000 16:40

      ...edit: ta uz je o bajKingu ;)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí