reklama

Pozvánka: The Rock Contest Vol. 5

Autor: Keli, vydáno: 21.6.2021

Poslední červnový víkend na Valašsku patří už tradičně sjezdovému závodu The Rock Contest, který se jede v bikeparku Zašovská Skála. Letos chystáme už pátý ročník v řadě a rádi na startu uvidíme další nové tváře! 
Klasicky je závod rozdělen na jednodušší a těžší variantu, tedy na Freeride line a Big Air Line, no a k tomu si každý zajede DH trať. Tratě jedeš dvakrát, započítá se ti lepší čas, ze kterého určíme výsledné pořadí.   

Kategorie

Big Air / DH Line
Junioři do 18 let
Dospělí 18+

Freeride / DH Line
Střelci do 15 let
Junioři do 18 let
Dospělí 18+

Vsuvkou v polovině závodu je soutěž na pumptracku, kdesi můžou zajet i ti nejmenší špunti. 

Registrace předem posílej na mail bikeparkskala@gmail.com s informacemi, jestli chceš jet Big Air + DH, nebo Freeride + DH, jméno, datum narození, město, tým a telefonní číslo. Pokud to stihneš předem do pátku 25.6. 12:00 startovné máš za 200 Kč. Registrace na místě je za 250 Kč.
V pátek bude celodenní trénink na připravené trati bez pořadatelského a lékařského zajištění, v sobotu od 8 registrace, trénink a okolo 11 dopolední startujeme závod se vším všudy a ani letos nebude chybět odreagovačka na afterparty! Více info na FB Eventu.

Partneři akce: Obec Zašová, Rožnovbike, Valmezbike, Kremel & Kremel, Lara Fusky, Mobilefix.cz, Reality Kocourek, Rebel Agency, Zlonet, Dolekop.com, Michal Hasalík

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí