Sokolisti Extreme bike Exhibice 22. 7 2006

Autor: Keli, vydáno: 17.7.2006

Ježdění bez hranic, skoky obřích rozměrů. Salta, otočky o 360 stupňů a samosebou nehorázný rakve. To vše a ještě mnohem víc je freeride. Volné ježdění na biku, kdy je dovoleno prakticky vše a týpek na svém stroji dokáže ve vzduchu vskutku čarovat.
A Bikeklub Sokolisti pro vás nachystal takovou malou, letní, adrenalínovou ochutnávku. Aby jste i Vy na vlastní smysly viděli a cítili ta nehorázná kouzla co tihle borci se svými stroji dokáží několik metrů nad zemí.
Annenská pouť, klasická akce Náměšťského léta. Kolotoče, cukrová vata, Discotéka mistra Mrhače a dechovka Lesanka pro ty starší do skoku. A pro ty komu ani jedno nic neříká a nebo by rád poznal i něco jinýho připravil náš klub na sobotu 22. července toto husté představení. Na prknech, které znamenají let se představí tito herci. Filip Kamidra alias „žena“, kterej skončil aktuálně druhý na dirtovém contestu ve Zlíně. Dalším tanečníkem bude jeho kámoš Tomáš Kondělka, který má za sebou taky spousty vzdušných přeletů toho nejhrubšího zrna.
Z brněnské školy účast přislíbil Jose, jezdec teamu TBB Bike Brno. Dále Ueeeee, který si jistě pro holky připraví nějaké to překvapení. Dalším tejpkem z města pod Špilberkem je Carlos, který na svém létajícím oři důkladně mapuje freeride lokality v ČR.
V jednání jsou střelci ze Střelic, věřím že se tu ukáže i někdo z Třebíčské bandy a další překvapení jsou možná. Určitě nebude chybět Radůz „prase“, Sokolistický odpaňovač první kategorie. A v jednání máme jednu mega hvězdu světového formátu, která již v Náměšti jednou vystupovala a za tu dobu se z něj stal jeden z nej riderů moravské kotliny a nejen té.
Samozřejmě zůčastnit se může každý, kdo si troufne zdolat 4m láfku, či dva dirtové odrazy. Jeden MX vodpalovák a druhej klasika dirt zapůjčenej od Cahina z TBB bike Brno. Přesně ten, jež operoval i na dirt contestu ve Zlíně. Vaše účast je samosebou na vlastní riziko.
Toto nevšední představení proběhne v sobotu od 17 hodin pod Sokolovnou, kde se bude v Drum „n“ Bass rytmu tančit z koly. Sokolisti už se na Vás moc těší a z vaší podporou ze sebe jezdci jistě vydaj maximum pro pořádné letní provlhnutí. Doporučujem náhradní slipy či kalhotky. No ty si děvčata možná ani neberte, bude jich škoda…
Novinky o téhle akci sledujte na Soko webu http://www.sokolisti.org/
Tygr

Obrázek k článku - soko_pout.jpg

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí