Rozjeď svou kariéru v cyklo světě!

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 26.7.2021

Cyklistika není jen sport, ale je to životní styl. Toužíš stejně jako my spojit svoji vášeň s prací? To jsi tady na správném místě! My v BP Lumen hledáme zapálené nadšence s chutí pracovat v cyklo světě a zlepšovat se krok po kroku, společně s námi.  

V současné době nabízíme pracovní příležitosti převážně pro zájemce z Královehradeckého kraje. Hledáme cykloodborníky a cyklonadšence nebo třeba produktové specialisty se zaměřením na rámy. Pojď se podívat blíže na nabízené pozice.

Cyklonadšenci a cykloodborníci do týmu produkťáků

Full-Time / Královehradecký kraj - Hradec Králové nebo Úpice

Než vyrobíme kolo, kterým si někdo bude moct na krámě udělat radost, předchází tomu velká spousta práce a celý řetězec činností.

Na úplném začátku jsou naše velké sny a ambiciózní cíle. Chceme dělat co nejlepší kola pro co nejširší škálu lidí. Chceme, aby kolo, které si od nás kdokoliv koupí, stálo za to a každá jízda na něm mu přinášela radost a chuť jít na kolo znovu. Chceme, aby naše kola přiváděla lidi ke sportu, zdravému pohybu a celkově přinášela radost, ať už na kole jedete na výlet nebo do práce.

Do našeho týmu neustále hledáme někoho, kdo chce být u vzniku nových kol a mít možnost ovlivnit jejich finální podobu... kdo s námi dotáhne sen k realizaci - k finálnímu produktu.

Už delší dobu máme zkušenost s tím, že není snadné najít "hotové odborníky" a tak nechceme tak docela škatulkovat ani pozice, ani uchazeče.


Naši produkťáci aktuálně hledají někoho, kdo jim pomůže s tvorbou kolekce, specifikací kol, designem rámů a technickými výkresy a/nebo grafikou na samotná kola, ...

Zajímá tě tato pozice? Chci se dozvědět víc...

Pracovník zákaznického servisu / prodavač prodejny Qayron

Full-Time / Hradec Králové

Qayron je naše značka sportovních horských kol a elektrokol a náš Qayron tým hledá posilu do královehradeckého obchodu a zákaznického servisu!
Qayron prodává kola on-line napřímo koncovým zákazníkům, prostřednictvím obchodních a servisních partnerů a ve svém zatím jediném značkovém obchodě v Hradci Králové. Našim zákazníkům chceme poskytovat jen ten nejlepší zákaznický servis a v tomto směru také potřebujeme náš tým posílit. 

Zajímá tě tato pozice? Dozvědět se víc...

Servisní technik elektrokol - prodejna Hradec Králové (full-time nebo part-time)

Full-Time / Hradec Králové

Do již existujícího týmu dvou servisních techniků hledáme třetího servisního odborníka na elektrokola! 

Kdo je u nás servisní technik? Zapálený biker, který rozumí kolům, ale především elektrokolům. Dokáže provést jakýkoliv servis, provést diagnostiku, najít závadu a opravit ji. Zkrátka (ideálně) se vším si poradit. Ví jak kolo i elektrokolo správně funguje, co funkční elektrokolo potřebuje....:)

V rámci servisní činnosti u nás pak zajišťuje předprodejní, garanční, záruční i pozáruční servis elektrokol. Zakázkově provádí například i přestavbu klasických kol na elektrokola.

Zároveň ale rozumí kolům natolik, aby mohl i komunikovat se zákazníky a příležitostně pomoci kolegům na prodejně s prodejem i zodpovídáním zákaznických dotazů, nebo je v případě potřeby zastoupí.

Zajímá tě tato pozice? Dozvědět se víc...

Produktový specialista ... se zaměřením na rámy

Full-Time / Hradec Králové

Hledáme někoho kdo chce být u vzniku nových kol a mít možnost ovlivnit jejich finální podobu... kdo s námi dotáhne realizaci až k finálnímu produktu.

Hledáme cyklistu, který kolům rozumí, ví jak má kolo vypadat a jak může být ještě lepší. Cyklistu, který sám bude umět přemýšlet nad tím, co kolo potřebuje a jaké může být. Cyklistu, který bude sledovat trh a přinášet vlastní nápady jak kola zlepšovat.

Hledáme odpovědného týmového hráče a zároveň pečlivého detailistu... :)

Zajímá tě tato pozice? Dozvědět se víc...

Miluješ cyklistiku stejně jako my? Pojďme s tím společně něco udělat.

V BP Lumen se cyklistikou zabýváme již od roku 1991 a věříme, že výsledek dobré práce není zásluhou velkých firem, ale naopak každého jednotlivce v nich. Pokud hledáš pracovní příležitost, která tě bude bavit a kde se budeš moct dále posouvat, napiš nám!

Miluješ cyklistiku stejně jako my? V tom případě jsme na stejné lodi. Pojďme s tím společně něco udělat.

Zajímá mě víc...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí