reklama

Motokros na kolech v kaštanovým hájku...

Autor: Keli, vydáno: 24.7.2006

Byla sobota odpoledne, cukrová vata se lepila holkám na opálený tvářičky. Chlapi do sebe klopili jedno za druhým. A manželkám nezbylo, než si ten kočár do kopce odtlačit sám.
Anenská pouť v Náměšti je každoroční akcí parného léta a i letos tomu nebylo jinak. Sjelo se sem spousty bratránků, strejčků a tetiček. Kolotoče rozbalili svůj pojízdnej cirkus. A Bikeklub Sokolisti pro všechny přichystal malou bikovou šou k jejich všeobecnému pobavení. Pod Sokolovnou vyrostl malý bikepark, který se skládal ze 4m vysoké láfky. A dvou skoků, jeden dirtovej odraz a dalším byl MX vodpalovák na dlouhé polety.
A o páté podvečerní se spustilo něco, jež Náměšť určitě ještě neviděla. Leda že by to někdo jezdil ještě dřív než sem se narodil. Tejpci na létajících strojích začali ve vzduchu čarovat a přihlížejícím lidem začala krutě tuhnou krev v žilách. To co předváděla „žena“, Radůz, Jose či ueeeee nemělo obdoby. A slabší povahy začínali pociťovat lehké žaludeční komplikace, jež protentokrát nezpůsobil řetězák. Mladí kucí z Náměště a Třebíče se taky nenechali zahanbit a 2hodiny se lítalo moc moc vysoko a daleko. Zejména Filip Kamidra předváděl na dirtovém odrazu mega peklo a všem ukázal kdo je tu tou nej hvjezdou. Jeho odjetý triky jako 360, backflip či tailwhip byly moc moc hustý a kuk si je za večer několikrát zopakoval.
Radůz to zase zalítával na MX vodrazu, který si neustále oddaloval. A tak to nakonec vygradovalo k 12ti metrům. Oddělávali se haluze ze stromů a kuk z Naloučan se rázem ocitl 5m nad zemí. Motokros na kolech první kategorie!
Jose a ueeee z teamu punkbike ukázali, že Brno je zlatá loď. A jejich MX polety no hand a no food byly ozdobou pro na pozadí se sqwícího zámku. Ale tito dva to umí roztočit i jinak, a jejich večerní jízdy jsou již více jak pověstné. Moc si to tu u náš užívali a město Náměšť se pro ně stalo na chvíli druhým domovem. „Díky hoši za tu šou, a zase se někdy stavte. Holky vás rády uvidí…“.
A večer hrálo dechno a taky disco. Byl hic a pivo teklo proudem. Pod Sokolovnou se hrálo jen tak pro radost, holky byly jako obrázky. Láska se rozdávala na každém blatníku. A tak to má být… .
Děkujem městu Náměšť, že nám umožnili spáchat tuto bikovou šou. Doufám že se všem motokros na kolech líbil. A zase někdy na prknech které znamenají let nazhledanou. Bikeklub Sokolisti…

Další fotky naleznete na našem webu http://www.sokolisti.org/ nebo http://www.monkey.cz/…listi06.html .

A lítat na biku se v Náměšti letos zdaleka nepřestává. A tak se můžete těšit na Summer Extreme bike kemp, jež proběhne 11–13. srpna na DH tratích u přehrady. Více info již brzy na našem webu nebo zde http://www.sokolisti.org/clanek.php?… .

foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí