MojeKolo

Test: Endura One Clan Carbon T - civilní triko, které budeš milovat i na kole

Autor: Keli, kategorie: Test, vydáno: 26.6.2021

Endura má ve svém repertoáru rozličnou řadu výrobků, od civilního oblečení až po super technické, extrémně vychytané a funkční kousky. A právě do první kategorie patří vyzkoušené triko One Clan Carbon T. Vzhledově jednoduché triko ze 100% bavlny, které může být tričkem pro každodenní ježdění, ale já jej používám velmi, ale opravdu velmi často i na kole.

 

Neskutečně příjemné na nošení

V čem jsou jeho hlavní přednosti? Je extrémně příjemné na tělo, 100% bavlnu jen tak něco nenahradí. Bavlně se v podstatě žádná umělina nemůže rovnat. Samozřejmě umělina bavlnu překoná v ve svých vlastnostech jako je odvod potu nebo rychlé schnutí, ale za mě je příjemnost při nošení rozhodující. Navíc použitá bavlna není jen tak obyčejná bavlna, je to tzv. Carbonised Cotton, upravená bavlna, která je o poznání pružnější než klasická bavlna, kterou člověk zná z většiny konfekce.

    

Slim fit - spíše delší a užší

Střihově se jedná o klasické slim fit triko, tedy trochu už i delší střih. Na kolo ideální, protože i s batohem, který ti zákonitě vždy bude triko trochu vykasávat, nehrozí, že ti bude táhnout na záda. Se svými 185 cm a 90 kg sáhl po velikosti XL a byla to trefa do černého.

Do práce i na kolo

Pokud pokukuješ po civilním triku ve kterém se dá velmi příjemně jezdit na i na kole tak endura One Clan Carbon T je optimální volbou. A navíc za cenu za kterou vlastně koupíš jakékoliv jiné triko.
Hledáš, kde koupit? Klikej zde. Na výběr jsou následující varianty

   

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí