MojeKolo

Video: X-Ride Challenge 2021 - letošní ročník ovládl Martin Mikulenka

Autor: Rades, kategorie: Video, vydáno: 13.10.2021

X-Ride Challenge 2021 - Memoriál Romana Bára, závod který měl svůj již 13. ročník. Třináctka v tomto případě nehraje žádnou roli nešťastného čísla. Po loňské vynucené pauze, kdy byl areál lešenského výletiště v totální přestavbě, tato pauza nebyla opravdu nadarmo, protože nám za podpory obce Lešná na místě vzniklo překrásné sportoviště v podobě asfaltového pumptracku, které jen výborně doplní naší závodní trať o další zábavu vaší případné návštěvy v Lešné.

Počasí před závodem moc nepřálo, ale to se v tomto sportu nikdy neřeší a finální startovní listina se 46 jezdci po týdenním dešti, kdy následoval prosluněný víkend, byla naprosto za odměnu.

Za speakrování the best of moderátora všech extrémních sportů Honzy "Božího Waška" Václavíka atmosféra gradovala od začátku až do tradičního finálového dualcrossu. Celkovým vítězem se stal Martin Mikulenka.
Po závodě přišla na řadu afterparty v podobě minifesťáčku punkrockových kapel Outsider, Promiň! Ňu-Ňu, Juhyň Bruce Dickinson a headlinera kapely Hobití Noha.

Takže zkrátka víkend plný ježdění a srandy a zábavy proběhl na jedničku a veškeré foto a video vč.výsledků si můžete prohlédnout na webové stránce www.x-ridechallenge.cz.

Těšíme se na Vás v roce 2022!!
Rades

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí