Summer Extreme Bike Camp

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 31.7.2006

Léto je v plném proudu. Oscar předvádí neskutečnej cirkus a na zeměkouli testuje novou demo verzi kremaroria. Voda z řeky kamsi zmizela a holkám už prsa ve výstřihu taky svítí o trochu míň. A v Náměšti je vše připraveno přivítat účastníky prvního ročníku bajkového kempu.

A na co se můžete těšit? Na kopci u přehrady Žleb je postaveno 7 dropovacích lávek, spousty skoků, klopenky. To vše vzájemně propojené, takže každá jízda se dá jet jinou stopou. Další materiál jako palety, prkna a hřebíky bude k dispozici a tak se bude stavět i v průběhu kempu. A každý si může postavit tu svoji skočku. Dále na vás čekají 2 DH tratě, na kterých se jezdí květnoví Sprint DH cup. Jsou až nechutně vyschlí a slibují opravdu krutý poježdění v těch nejlepších časech.

Co se týče organizace kempu, ta bude dá se říci ve vaší režiji. My pro vás nachystáme kemp na pláži přehrady, kde si zdarma můžete postavit svůj stan. Z důvodů omezeného prostoru prosím nezajíždějte dolů auty a nechte je nad pláží u hospody Nautilus.

Program vejkendu bude následující. V pátek se začne zvesela jezdit a kalit. Hospůdka Nautilus otvírá ve 3 odpoledne a z tratě je to cca 300m k výčepu. A samosebou Náměšť skrývá i jiná zákoutí, kde se dá předvést ňáká ta noční jízda.

V sobotu ráno se spustí přímo na trati mjuzik. Otevřeme speciální výčep přímo u cílovejch skoků a celej den se bude lítat dolekopcom. Pivečko poteče proudem. Je tu možnost koupání, rybaření. Odpoledne se bude skákat na kolech do přehrady z dirtového odrazu. Večer se pak vše přesune před místní Sokolovnu, kde se ve 20h odpálí D „n“ B Bikepárty. Vše se koná přímo u exhibiční, 4m vysoké láfky a dvou skoků, a tak i zde se může zvesela lítat. Pifko a kofola samosebou nebude chybět. A povolení máme do 3h rána… .

A v neděli, když bude síla, můžem opět na kopci předvádět DH cirkus.

Všichni se této akce účastní na vlastní nebezpečí a tak doporučujem chrániče a přilbu, ať místní záchrance nepřiděláváme v tom hicu moc
práce.

Případné dotazy směřujte na mail: tygr@sokolisti.org či icq 150878162. A gdyž bude nejhůř, tak
volejte 731 159 282. Další informace a spousty fotek z tratí najdete na našem webu http://www.sokolisti.org/.

Bikeklub Sokolisti a DH/FR park nad přehradou se na Vás již moc těší…

Obrázek k článku - brigada14.jpg

Obrázek k článku - exhibice18.jpg

Obrázek k článku - k12.jpg

Obrázek k článku - lafka.jpg

Diskuze

  • anonymní uživatel Hanz_zlin_CB 31.7.2006 v 19:37

    tak to abych na kozzy style setril

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí