Rock Marine - Od výroby kol ke člunům a jachtám?

Autor: Rock Machine, vydáno: 1.4.2022

Výrobce kol Rock Machine bojuje s problémy v dodavatelském řetězci netradičně a vstupuje do zcela nových vod se značkou Rock Marine!

Ač se to na první pohled nemusí zdát, cyklistický průmysl má obrovský přesah ve sdílení technologických platforem napříč průmysly.
A právě moderní technologie, vlastní vývojové centrum a výrobní kapacity stály za vznikem nové značky Rock Marine.

Zábava, odolnost, dostupnost, to jsou hlavní znaky cyklistických modelů značky Rock Machine. Není tedy překvapení, že tyto faktory se staly hlavními pilíři Rock Marine.Dalším důležitým prvkem při navrhování zcela nových modelů plavidel, je vzrůstající segment e-biků, který mnoha lidem otevírá pootevřenou bránu do světa cyklistiky. A elektrifikace v oblasti cyklistiky se přenesla i na trh jachet a člunů.

Rock Marine startuje s nabídkou dvou člunů, a to ve velmi specifickém designu!

Klíčové vlastnosti

Fun to ride, fun to sail! - "Fun" geometrie využitá u cyklistických modelů byla inspirací při tvorbě zcela nové a unikátní hydrodynamické konstrukce umožňující dokonalé ovládání ve všech rychlostech Vám vykouzlí úsměv na rtech s každou námořní mílí.

3E platforma - Easy Entry & Exit - rámy s nízkým nástupem a výstupem využívané u značky Rock Machine jsou základem stejného přístupu u návrhu plavidel > díky patentované konstrukci modulární nástupní platformy lze
do lodi vstoupit bez nutnosti další asistence.

Port Dive - The sail maker - výkonná pohonná jednotka Port Dive vychází z cyklistické verze Sport Drive - pohonný systém elektrokol vyvíjený specialisty v Rock Machine. Port Dive Ivo2 se dodává s lithiovým polymerovým akumulátorem s kapacitou 1 276 Wh!

Rocky - Revoluce v udržitelnosti!

Robustní konstrukce založená na přírodních materiálech je základem tohoto odolného člunu. Technologie výroby kalkuluje s maximální udržitelností a následnou recyklací. Ze 78 % jsou
použité biodegradabilní materiály které díky ošetření nejnovější verzí nano-ochranného povlaku nanocoatV3 odolají všem povětrnostním živlům.
Rocky je vybaven nejnovějším typem venkovního skeletu - Stoneshell_VI, který dokonale splývá s přírodou a nenarušuje tak mořský horizont.

Detailní specifikace

Celková délka (m): 8,7
Šířka (m): 2,9
Ponor (m): 0,4
Hmotnost (kg): 2.400
Vnitřní výška (m): 1,97
Počet kójí: 4+2
CE klasifikace: C
Pohonná jednotka: Port Dive evo2 s lithiovým polymerovým akumulátorem s kapacitou 1 276 Wh!

Stony - ovládni horizonty!

Náš nový typ lodě, určený pro vícedenní plavby, v provedení se solární střechou pro dosažení pocitu nekonečnosti při každé Vaší plavbě. Výborné plavební vlastnosti jsou kombinovány s prostorným a ergonomickým interiérem. Korková paluba se vyznačuje dostatkem prostoru pro bezpečný pohyb a odpočinek posádky. Použité materiály o nejvyšší jakosti a vysoká kvalita provedení jsou důvodem, proč mají lodě Rock Marine ambici stát se nejvyhledávanější novinkou mezi náročnými zákazníky!

Detailní specifikace

Celková délka (m): 9,3
Šířka (m): 4,2
Ponor (m): 0,4
Hmotnost (kg): 2.600
Vnitřní výška (m): 1,99
Počet kójí: 5+3
CE klasifikace: C
Pohonná jednotka: Port Dive evo2 s lithiovým polymerovým akumulátorem s kapacitou 1 276 Wh!

Více informací naleznete na FACEBOOK | INSTAGRAM

Diskuze

  • anonymní uživatel MD 1.4.2022 - 7:08

    kouknul jsem do kalendáře a už jsem v obraze..

  • profilová fotka Pavel 1.4.2022 - 9:44

    Výborné :D

  • anonymní uživatel PTBack 1.4.2022 - 9:59

    No já jsem četl v jejich reklamních materiálech, že promo bude dělat duo testovacích pilotů, vystupujících pod názvem Gaspoši.

    • anonymní uživatel romcko (romcko (a) seznam.cz) 1.4.2022 - 17:59

      Gulfhunter

  • anonymní uživatel Patrik 1.4.2022 - 13:03

    možná by jim to šlo líp než kola ...

  • anonymní uživatel Karel 1.4.2022 - 14:46

    To si koupim k nám na rybník!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí