Teodor Kováč a jeho Radio Peloton, sleduj jako podcast anebo na Youtubu 

Autor: Keli, vydáno: 8.4.2022

Od moderování pořadu Po trailech přes hory přes instagramový seriál od Specialized dospěl Teodor Kováč k vlastnímu pořadu s názvem Radio Peloton. Ten lze poslouchat jako podcast a nebo na něj kouknout na Youtube. V nejnovějším díle vyzpovídal našeho předního jezdce Milan Myšíka. Pojďme na to!

Kdo je Teodor Kováč a jak se dostal k Radiu Peloton?
Soustředím se na freestyle/freeride, primárně na seriál FMB world tour a Speed&Style Crankworx. Snažím se posouvat hranice ježdění na horském kole a dokumentovat fotkama a videama. Kromě vlastního ježdění jsem také jedním ze dvou moderátorů bajkového seriálu "Po trailech přes hory" vysílaného na České Televizi.

Proč zrovna bikový podcast?
Jelikož jsem sám fanoušek všemožných podcastů (poslouchám je většinou při cestování a mezi mé nejoblíbenější patří The Nine Club, Watts Occurring, Unclicked nebo Tupý Hrany) a zároveň mě celkem bavilo moderovat instagramový seriál Specialized Talks, tak jsem se rozhodl začít vlastní podcast. Měl jsem pocit, že tady tahle platforma tak trochu chybí, protože jsem jí sám hledal a nenašel a vlastně je to skvělá záminka, proč si sednout s kamarády a hoďku do detailu vyzvídat, co u nich nového. Díky všem hostům, co si na mě zatím udělali čas!

Jak jsi se z podcastu dostal na Youtube?
Koncem roku mě potom oslovil Štěpán Romanov z Fullface productions s tím, že by měl zájem mi s podcastem pomoct a dodat mu obraz a celkově lepší kvalitu. V úterý vyšla naše společná pátá epizoda - tentokrát s Milanem Myšíkem. Z předešlých týdnů si diváci můžou zpětně poslechnout například díl s Trail Hunterem, Petrem Vakočem, Ondrou Šlézem nebo třeba i speciální díl o dopadech Covidu na bajk byznys pro rok 2022. Jedná se vždy o cca hodinový rozhovor a nové epizody budou vycházet vždy v úterý ráno jednou za 2-3 týdny, jak s obrazem na youtubovém kanálu Radio Peloton, tak ve všech podcastových aplikacích.

Chci poslouchat podcast, co mám dělat?
Je to jednoduché, stačí navštívit náš rozcestník na Linktree, kde najdete odkazy do podcastových aplikací.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí