Video: A Slice of Pilsner Beer Can - Plzeň jede

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 11.5.2022

Jak to dopadne, když se Plzeňácí inspirují v Británii? No posuď sám v editu A Slice of Pilsner Beer Can. O co vlastně jde prozradí jeden z autorů, Jakub Janeček.

"Dlouho jsem sliboval kámošům, že si něco natočíme, abychom si to za 30 let mohli pustit a zavzpomínat. Tak tady to je! Nakonec přijelo nějakých 20 lidí s různým skillem, hodně z nich i díky tomu, že jsem jim všem koupil piva a buřty. Kluci nečekaně probudili svoje herecký pudy a akce se fakt povedla. Dobře, že kamera jela až do noci.
Po premiéře jsme se domluvili, že z toho uděláme tradici a budeme si točit videa každý rok. Ideálně oslovíme sponzory a natočíme delší dokument ve stylu "biker od vedle", kterýho neznáš, ale jezdí peklo. To ale předbíhám, snad se to za rok povede."

IG profily jezdců: @benikus.88 / Tomáš Beneš - kamera, @hobbybikefotr / Jakub Janeček, kamera 2 + komplet střih, @krystof_janca, @michal_kosik_, @allldaalllda, @milatojesila, @martin123krejci, @tomaszejda, @stayallride, @lukas.vlcek, @_vesely_, @ondrej.zivny.50, @dsphotomen, @dusankorenko, @mchlchml, @piiiirooo, @vassha_kl, Honza Černý, Petr Haněl a další.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí