Klínovec Opening 2022 - poslední květnový víkend začínáme

Autor: Trailpark Klínovec, vydáno: 20.5.2022

V sobotu 28.5. se opět naplno roztáčí kola Trailparku Klínovec. Lanovka startuje v 9:30.

Novinky a změny

Také letos se můžete těšit na čerstvě našejpovanou sestavu trailů Azur, Rubin, Baron, Downhill a Ilegal. Celkem třicet kilometrů trailů se opět dočkalo několik důležitých změn a úprav, které snad potěší srdce každého ridera.
Na první pohled určitě zaujme hlavně horní polovina enduro trailu Illegal, kde přibylo několik zbrusu nových skoků a trail je částečně veden novou - čistě přírodní stopou... 
Zásadní přestavby proběhly taky na několika částech černého trailu Baron včetně všech lavic, kde došlo k prodloužení dopadů a novému zapovrchování. 

Závody chybět nebudou

Během dne si pak budete moct zazávodit na jednom z úseků trailu Illegal a to v kategoriích Hobby a Elite. Každý závodním má mezi 11:00 a 14:00 nárok na tři měřené jízdy, z nichž ta nejrychlejší se počítá. Jede se bez startovného. Registrace probíhá přímo na startu.

  

Od 15:00 pak stejným stylem proběhne závod dětí do 15 let na vrchní části trailu Baron. U každého závodníka je potřeba souhlas zákonného zástupce, který bude k podepsání v místě startu. Vyhlášení obou kategorií proběhne u dolní stanice lanovky v 18:15. Poté bude následovat posezení u ohně, DJ a promítání hned několika aktuálních videí z Klínovce.

Info na webu

Veškeré informace naleznete na webu trailpark.cz nebo na sociálních sítích trailparku: IG @trailpark.cz, FB trailpark.klinovec.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí