Otvíračka: Slavex trails, nový trail park na Zlínsku zahajuje 11. června

Autor: Keli, vydáno: 3.6.2022

Slavex Trails je menší lokalita ve městě Slavičín ve Zlínském kraji, kde oficiálních bikeparků a trail center není mnoho. O to víc důvodů tuto novou lokalitu a červnovou Otvíračku navštívit.

Floučko i náročnější lajna

Momentálně jsou k dispozici dva traily o celkové délce dva kilometry. Jeden modrý flowtrail, druhý červený náročnější trail. Pokud lze Slavex trails nějak popsat, pak jako menší trail park, kde najdete relativně hodně zábavy. Vysoké klopenky, flow, skoky, lavice, dropy, to je dobrý základ pro fajnový pojezd. K tomu menší kopec, který slibuje i pohodové výšlapy nahoru. "Do budoucna pak máme s areálem další plány a věříme, že se Slavex Trails brzy rozrostou nejen o chystanou základnu, ale i další zajímavé tratě, mtb okruhy nebo menší pumptrack." Uvedl jeden z autorů projektu Radek Pinďák.

11. června začínáme 

A teď k samotné otvíračce. Proběhne 11. června. A program je celkem našlapaný. Kromě volného ježdění proběhnou taky menší závody pro děti a dospělé, nebo bunny hop contest. Hezké věcné ceny pro závodníky jsou samozřejmostí. Pro nejmenší bikery a bikerky pak bude na místě taky Capri-Sun bike školička, takže děti vem klidně sebou. Ženu a přítelkyni pak potěšíš nějakou dobrotou z grilu, nebo pivečkem z místního pivovaru. Na akci najdeš také bike stánky s oblečením od značky Daien, nebo Breakout clothing. Po celou dobu pak bude na místě i DJ a speaker, aby měla akce ty pravé koule. Oficiální začátek akce je pak v 10 hodin.

Kde hledat info?

Veškeré informace najdete na webu www.slavextrails.cz nebo sociálních sítích FB , IG. Případně omrkni FB událost.

foto: @ambruz_m

Diskuze

  • anonymní uživatel partyWolf 9.6.2022 - 10:20

    Super nápad, snad bude dost piva...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí