TREK Brno - ElementStore prodává Trek

Autor: Elementstore, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 6.12.2022

ElementStore odkrývá průlomový krok v roce 2022. Pouští se totiž do prodeje kol. Speciálka na kola značky TREK v Brně se nachází na adrese, kde již nějaký ten pátek sídlí ElementStore. Výrazně zvětšený, moderní obchod a skvěle vybavený servis najdete na Křenové ulici v Brně. Ale brzy otevřou také pobočku na severní Moravě.

O LEVEL DÁL A VÝŠ!

Obchod ElementStore vyrostl na doplňcích, oblečení a botech pro cyklistiku. Tyhle kousky jsou stále nezbytně důležité. Bez kvalitních komponentů, oblečení a všeho co ke kolům patří, nejde fungovat. V ElementStore nadále najdete jen osvědčené produkty, prostě kvalita, za kterou dá parta z Elementstore ruku do ohně. Ale přesto se chtěli posunout. Stále jim totiž v sortimentu chyběly kola. A i to se mění! Nyní si opravdu z Elementstore odvezeš vše, co cyklista potřebuje! Celá kola, fully, pevňáky, silničky, gravely, ale i dětská kola a k tomu spoustu doplňků. Vybaví tě od hlavy až k patě! Od přileb, brýlí, oblečení, chráničů, batohů, nářadí až po nové kolo.

ELEMENTSTORE JE TREK BRNO!

Přes obrovské množství značek kol na trhu byl pro ElementStore výběr značky celkem jasný. Stejně jako firma z Wisconsinu ani ElementStore neustoupí ze svých standardů, nechtějí tlačit kvantitu před kvalitou a nejde jen o pouhé "prodat". TREK totéž dokazuje již více než 4 dekády! Firma, která přichází s novými trendy, které poté určují pravidla hry! Firma, která vznikla u piva a od roku 1975 do současnosti neupustila od svých hodnot ani kvalit. Ano, historie ElementStore není tak dlouhá, ale přesto má s Trekem spoustu společného. Sehnat kolo Trek v Brně nebylo nikdy příjemnější. Velký výběr kol, servis, hromady oblečení a doplňků a hlavně lidé, které cyklistika baví stejně jako tebe! Což je jeden z aspektů, který ElementStore odděluje od konkurence.

TREK MÁ KOLO PRO KAŽDÉHO

Na to proč zvolit právě Trek a proč ElementStore jsme se zeptali Mártyho z Elementstoru: "Prodejna TREK je místo, kde si vybere každý. Sortiment máme obsáhlý, protože víme, že existuje spousta různých parametrů pro výběr nového kola. Jsme více a více posedlí gravelem a gravity disciplínami. Doraz, k nám proto projet naši gravel perlu Domane. Pokud potřebuješ krosové kolo do města? Není problém, stačí se podívat na skvěle vypadající Dual Sport. Máš raději horská kola? Marlin uchvátí propracovaným rámem s vnitřním vedením lanek a bowdenů a i u nejnižších modelů myslí na aktuální trendy. Ty těmto kolům dodávají vizáž dražších modelů. X-Caliber je řada Cross Country kol, na která se může spolehnout nadšený amatér i ryzí závodník. Za skvělou cenu získáváš skvělý výkon. Co ovšem nadchne nejednoho závoďáka? Modely Procaliber. Precizně vyrobený karbonový rám s výtečným a unikátním tlumicím prvkem ISO Speed, tě nikdy nezklamou. Lehká kola, zajišťující maximální výkon s nadprůměrným komfortem potěší prostě každého."

 

"Pro náročnější jezdce zde máme taky řadu celoodpružených kol. Supercaliber je ten správný kalibr na nejnáročnější tratě závodů v Cross Country. Tady neočekávej žádné kompromisy. Nalezneš maximální výkon i v náročném terénu díky unikátnímu zavěšení tlumiče, který spojuje výhody z obou variant: efektivní jako "hardtail" a zároveň pohodlný jako "full". Top Fuel je XC celoodpružené kolo, které tě pohodlně doveze do cíle maratonu, ale také na singletrack, který si podmaníš, díky nové geometrii. Fuel EX je novinkou, které se ještě budeme hodně věnovat, ale bezpochyby jí nejlépe vysvětlí slovní spojení: naprostý univerzál! Rozhodně o něm uslyšíš. Potřebuješ obratné a hravé kolo na traily, do bikeparku nebo na technické enduro pasáže? Pro tebe zde bude připraven Remedy. O něm se Martin vždy při dotazu rád rozvášní. Naprostý vrchol je ovšem enduro raketa s názvem Slash. Traktor, který projede vše, ale zároveň se kamkoli vleze - to je tvá nová volba na enduro závody a striktní výlety do hor! Vyrábí se i v elektroverzi, která tě dostane pohodlně na každý kopec, ke kterému si vždy jen pokorně vzhlížel, a pak se jen zábavně spustíš dolů."

"Samozřejmě i nabídka elektrokol je velmi bohatá a nezůstává v pozadí. V tomto směru hýbe světem novinka, kterou očekáváme s naprostou dychtivostí. Elektrokolo, které ti pomůže, ale přitom nepoznáš rozdíl mezi klasikou a kolem s motorem. Tichý, ovšem precizní motor o minimální váze je hlavní zbraní pro Trek Fuel EXe. To je kolo, které si ihned zamiluješ. Trailová mašina, která se nezalekne ničeho a dostane tě k jakémukoli vrcholu. Navíc můžeš použít přídavnou baterku, která vypadá jako bidon, ale výkon v něm ukrytý je pozoruhodný. Chceš naopak monstrum, které s tebou projede Alpy, aniž by si měl kdekoli problém. Takovou výzvu hravě zdolá mašina s názvem Rail . Geometrie vychází z vlajkového endura TREK Slash a je to unikátní spojení síly, technologií a robustního kola, které se před ničím nezastaví."

"Samozřejmě jsem ti nepředstavil všechna kola, které máme nebo můžeme mít pro tebe k dispozici. Věřím, že se potkáme na naší prodejně, ať tu jen tak netlachám!"

V BRNĚ, BRZY NA SEVERU MORAVY NEBO ONLINE

Veškerou nabídku si také lze prohlídnout z pohodlí domova, nebo se pokochej přímo na našich prodejnách. Plně funkční je zatím brněnská základna na Křenové ulice. Co nevidět ale bude připravena i severská pobočka ve Frýdku-Místku . Výběrem tvého kola snů to ovšem nekončí, dále na tebe čekají cashback poukazy, které získáš v rámci nákupu na prodejně nebo i na e-shopu. Kvalitní servis je základ. Elementstore přijal do party další kamarády, kteří jsou zároveň odborníky v oboru. Ať již garanční prohlídka či jakýkoliv servisní zákrok není problém, od výměny lanka až po kompletní repasi tlumení. Servis kol TREK budou v Elementstoru dělat minimálně stejně důsledně jako Trek v domovském Wisconsinu, kde to všechno začalo v malé továrně a rozrostlo se do dnešních celosvětových rozměrů. A jak říká Kuba: "Náš mikropokojíček na začátku se nám rozšiřuje na dvě pobočky a tím určitě nekončíme!"

Jdi to na zkontrolovat na Elementstore!

Diskuze

  • anonymní uživatel ZadaTer 8.12.2022 - 5:11

    Na fotce nevidim novyho FuelaEX, to tam neni? Chtel bych se na nej podivat nazivo.

    • anonymní uživatel Vojta 8.12.2022 - 9:54

      proč s tim otravuješ tady zadar volanič? chceš dělat chytrýho, že víš že nějakej novej ex je, nebo ukazuješ že máš prachy ? neni jednoduší zvednout telefon a do toho shopu si zavolat, jeslti ho maj? tady v komentářích dostaneš akorát debilní komenty typu toho mýho, ale odpoved asi ne :) ... a pojd mi hop !

      • anonymní uživatel @Vojta 8.12.2022 - 10:09

        Vojto, priznej se. Ty ses zase prepapal bobanu, ale nesedlo ti to a taks to musel vyvratit sem do komentaru, ze? :)

        • anonymní uživatel Áčko 9.12.2022 - 7:45

          Je to tady takové hezké povídání, takové brněnské !:-)

          • anonymní uživatel dolekoplower (dole (a) kop.com) 9.12.2022 - 11:03

            A ty se divíš? Brno, b*****ů plno :)

          • anonymní uživatel Vojta 9.12.2022 - 12:35

            no a maj toho novýho exe nebo ne?

          • anonymní uživatel dolekoplower (dole (a) kop.com) 9.12.2022 - 13:42

            +420 720 582 035 a poptej se tam. Pokud jsi líný i zavolat, mají dokonce i online chat.

      • anonymní uživatel hlinak 15.12.2022 - 16:04

        :-), asi má vážnej zájem když tam ani nezavolá. S Trekem je to vtipný, když jsem poptával před rokem a něco Slashe tak mě bylo řečeno že budu možná čekat rok. Navíc mě tvrdili že "Trek má nejlepší kola na světě", vážně-seriózně, zajímavý :-), navíc aktuální cenová politika mě příde celkem snobská....

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí