reklama

Video: Caleb Holonko - In the Know - toto je freeride

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 1.3.2023

Pamatuješ legendární sérii New World Disorder, videa, které formovaly generace freeriderů a právě duch těchto videí určitě vycítíš i z nejnovějšího editu rodáka z Vancouveru Caleba Holonka. Koukni na něj, holomka!

 

Foto: Sram / Margus Riga

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Ádoš 5.3.2023 - 12:19

    To by Marošák taky dal

    • profilová fotka Ádoš 5.3.2023 - 13:39

      Evidentně ti hodně ležím v žaludku, když máš trvalou potřebu krást můj nickname a vystupovat tu pod mojí přezdívkou.
      Samozřejmě můžeš znovu ukrást mojí fotku a začít tu psát něco o tom, že ty jsi "True Ádoš ze Zbraslavi", ale zapiš si za uši, že s Filipek Švrčkem tyhle tvoje osobní výpady řeším a po mém upozornění se tomu Filip začal (bohužel) věnovat. Pár I.P adres se už zablokovalo. Tak blbni dál a možná se zveřejní víc věcí, než ti bude příjemné milý pane, milá paní. Uvědom si, že zneužití digitální identity, včetně jména a fotografie je trestný čin. Stojí ti to za to?

  • anonymní uživatel Karel (Nemam) 5.3.2023 - 22:41

    Máš na "Ádoš" vlastnický práva nebo jak se to jmenuje stěžuj si mamince že se nejmenuješ Karel , adame

    • anonymní uživatel Ádoš 6.3.2023 - 10:55

      Karle, ty jako člověk, kterého se to osobně netýká pochopitelně vidíš věci v jiném světle. Asi si opakuješ mantru, že Troll se nemá krmit a on časem umře hlady. Souhlasím. Tady je to ale jiné. Dotyčný se vydává za mě, pod stejným Nickem a opakovaně i s aktuální fotkou mého ksichtu. To už vtipné není a pro mě to v určitých ohledech mě to může poškodit, protože je zcela evidentní, že se mě dotyčný snaží dlouhodobě dělat špatnou reklamu. Asi si řekl, že špatná reklama je taky reklama. Nicméně já o to nestojím. Nestojím o to, aby se tu skloňoval můj Nick, když s komentáři nemám nic společného.

      Fakt není příjemné chodit sem každý den a kontrolovat diskuze. Nick "Ádoš" používám cca od roku 2004, co je Dolekop.com na světě. Podepisuji se v diskuzích cca 19 let stejně. Pokud dotyčnému vadím, ať mě hejtí třeba pod Nickem Beruška, ale ať nekrade mojí přezdívku.

      • anonymní uživatel Ádoš 6.3.2023 - 10:55

        sry za hrubky, píšu z tel.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí