Firma Aspire Sports výrazně expanduje do nových zemí

Autor: Aspire Sports, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 5.6.2023

Firma Aspire Sports výrazně expanduje do nových zemí.
S platností od 1. 6. 2023 se stává distributorem značek Cannondale a GT Bicycles ve všech pobaltských zemích Estonsku, Lotyšsku a Litvě a také novým distributorem těchto značek pro Slovinsko a Chorvatsko. Se značkou GT Bicycles Aspire Sports také vstupuje nově jako distributor do Rakouska.

Tato událost je dalším velkým milníkem v historii firmy. Aspire Sports tak nyní působí v 10 zemích střední a východní Evropy a obsluhuje region s více než 100 milióny potenciálních koncových zákazníků. V cyklistice se jedná o naprosto unikátní počin a projekt. Zejména expanze na německy mluvící trh je v našem regionu ojedinělá.

"Aktuálně se staráme o více než 3 000 maloobchodních partnerů v Evropě ve všech segmentech - jak o kamenné prodejny, online prodejce i velkoobchody. Jsme přesvědčeni, že díky našim znalostem regionu a našim zkušenostem s různými značkami v kombinaci s našimi distribučními kapacitami bude tato spolupráce zajímavou kapitolou," řekl Marek Doležal, spolumajitel firmy.

Seth Brosnan, viceprezident společnosti Cannondale a GT pro mezinárodní distribuční prodej a marketing k tomu dodal: "Naše partnerství s Aspire Sports nám umožní využít odborných znalostí a zkušeností této firmy s cyklistickým trhem ve střední a východní Evropě. Dále tak expandovat do nových teritorií a podporovat úsilí Aspire Sports o posílení pozice značek Cannondale a GT na trhu a nadchnout tak více zákazníků do cyklistiky."

O Aspire Sports

Aspire Sports je soukromá společnost se sídlem v Brně v České republice. Na trhu působí již více než 25 let jako výhradní distributor sportovního vybavení pro střední a východní Evropu. Svým partnerům nabízí široké portfolio špičkových značek, vynikající dostupnost zboží, flexibilitu a mnoho dalších výhod. Více na www.aspire.eu.

O Cannondale

Společnost Cannondale, která je známá neustálými inovacemi a kvalitou, je světovou špičkou v oboru a má silné dědictví v oblasti designu, vývoje a výroby vysoce výkonných jízdních kol a příslušenství. Další informace naleznete na adrese www.cannondale.com.

O GT Bicycles

Společnost GT Bicycles inspiruje vášeň pro jízdu na kole tím, že oslavuje kořeny značky v dirtové a streetové kultuře. Od sestrojení prvního BMX kola GT v roce 1972 zůstává společnost GT věrná sdílení nadšení z jízdy na dvou kolech, na kterém byla značka založena, protože koneckonců bez GT se Good Times neobejdou! Více informací najdete na www.gtbicycles.com.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí