reklama

Mistrovství ČR ve sjezdu: Sehnal obhájil titul, v ženách nejrychlejší Košárková

Autor: Keli, vydáno: 10.7.2023

Mistrovství republiky ve sjezdu horských kol se tuto neděli odehrálo na trati na Klinovci. Tamní sjezdová dráha patří k tomu nejlepšímu, na čem lze v Česká republice závodit. Dráha relativně dlouhá, ale zároveň hodně rychlá. Letošní čtvrté kolo českého poháru ve sjezdu Czech Downhill Top On Trail Cup bylo zároveň vyhlášeno i jako mistrovství ČR.

Blízkost německé hranice slibovala silnou účast německých jezdců a ta se potvrdila. Nicméně, český titul může získat pouze jezdec s českou licencí a tak přestože skončil v závodě až na druhém místě za Němcem Hanesem Lehmanem, tak letošní titul získává Stanislav Sehnal (KELLYS FACTORY TEAM). Sehny tak obhájil loňský, předloňský a předpředloňský titul. Ano, čteš správně, čtvrtý titul v řadě!

Stejná situace se odehrála i v juniorech, druhý v cíli Ondřej Kolečík ze stejného týmu jako Sehnal se do příští sezóny bude pyšnit dresem s trikolórou. Ano i on, obhájil loňský titul.

Další mistrovské tituly získali: Štěpán Hurta (Kadet), Sabina Košárková (Ženy), Tomáš Brožík (Masters 35), Michal Přibyl (Masters 45), Petr Hynčica (Masters 50+). Kompletní výsledky k dispozici na casomeric.cz.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí