Freeride Entertainment - uvádí nový film a zpřístupní filmy New World Disorder

Autor: Keli, vydáno: 23.7.2023

Společnost Freeride Entertainment oznamuje svůj nový celovečerní dokumentární film Nothing's For Free - The History of Freeride Mountain Biking a obsahovou platformu Freerider.TV, která je domovem legendárních filmů New World Disorder.

Oficiální trailer k filmu Nothing's For Free

30 let vývoje freeride ve filmu

Vzrušující zpráva pro milovníky horských kol po celém světě: Freeride Entertainment spojila své síly s Outside Studios, aby přinesla celovečerní dokument Nothing's For Free. Film Nothing's For Free představuje 30 let trvající pohled na vývoj freeride na horských kolech a na komunitu kolem něj, díky níž se horská kola a freeride dostala do širšího povědomí.

Freerider.TV - domov New World Disorder

Spolu s filmem oznámila společnost Freeride Entertainment svou novou obsahovou platformu Freerider.TV věnovanou freeridingu a zároveń se jedná o nový domov legendárních filmů New World Disorder.

Je třeba si neklást malé cíle

"Celá tato iniciativa návratu ke kořenům nám přinejmenším otevřela oči. Když si vzpomenete na naše skromné začátky ve freeridingu a na to, jak velký vliv měl New World Disorder na tento sport, věděli jsme, že tento krok bude mít pro naši fanouškovskou základnu obrovský význam. Mentalita "go big" byla ve Freeride Entertainment vždycky, tak proč se nevrátit zostra a zároveň nevydat náš projekt Nothing's For Free. Tento projekt byl monstrózní svou velikostí a rozsahem, a zpřístupňuje horskou cyklistiku mainstreamovému publiku. Celá naše cesta ve freeride nás naučila, že je třeba si neklást malé cíle, bez ohledu na výzvy je možné všechno, a tato červená linka se vine napříč dějem filmu." - Derek Westerlund, ředitel a zakladatel společnosti Freeride Entertainment.

Film Nothing's For Free má premiéru 28. července 2023 ve Whistleru na festivalu Crankworx a poté bude až do poloviny srpna exkluzivně k dispozici na Outside Watch. Následně bude film k dispozici k digitálnímu stažení a streamování v rámci Outside Interactive Universe a Freerider.TV.

Foto: Ale Di Lullo

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí