Pozvánka: přijeď si užít konec prázdnin na Netopýr Bike Fest vol. 10

Autor: Keli, vydáno: 9.8.2023

Tým Netopýr Bike Festu vás zve na 10. ročník věhlasných závodů a taky na skvělou narozeninovou after party. 

Legendární bajkový festival slaví letos 10 let své existence a vy byste u toho rozhodně neměli chybět! Tradiční Netopýr, tak jak ho znáte a užíváte si ho společně s námi na maximum už nějaký ten pátek, tedy sobotu :) 

            

Letos se do příprav organizátoři opět pustili na maximum, a proto se můžete těšit na parádní program i novinky v areálu. Sobotní den odpálíme již tradičně hlavním závodem v DHáčku, jehož trať se díky přírodním vlivům mění doslova před očima a každoročně se před jejím zdoláním opotí nejeden závodník. Nutno podotknout, že druhé kolo, do kterého postupuje 20 nejrychlejší borců z kategorie muži není o nic jednodušší. Ženy a junioři jsou ušetřeni tohoto pekla a vychutnají si pouze nástrahy a strasti první trati. Dále nás během dne čeká skok do Airu a průlet nad parkem. U obou disciplín hodnotíme styl a nejlepší trik, u airu pak nejlepší polet a v jumpjamu toho, kdo dá nejlepšího whipa. Vítězný pohár čeká i na borce za nejlepší či největší crash.

Nebudou chybět ani dětské závody na pumptracku. Akční okénko pak zakončí ještě více akční a divácky velmi atraktivní Dual Speed & Drink. V čem tkví jeho kouzlo si odvodí každý bezpochyby sám. Divácky je velmi oblíbená nejen disciplína, ale i samotná kvalifikace. Proč tomu tak je, to se přijďte přesvědčit na vlastní oči. 

No a co vás čeká večer? Nebyli bychom to my, abychom pro vás nevybrali nějakou tu fajnovku k poslechu a jelikož letos slavíme, dovolili jsme si oslovit jednu z nejlepších českých kapel! Letos se na stagy v proslulém bazéně představí dvě top kapely, DONNIE DARKO a v zápětí po nich VYPSANÁ FIXA. Párty končí až posledním dj's setem v podání DJ SAVIERA. 

Ať už se chystáte přijet zdolat skalku, zaskákat si, poslechnout si dobrou hudbu, pokalit a nebo si prostě jen užít konec prázdnin, tuhle akci musíte mít rozhodně tučným písmem zapsanou ve svým kalendáři. 

Těšíme se na vás 2.9.2023 v Netopýr Bike parku v Malých Kyšicích na Poteplí. 

Online registrace do DH závodu je již naplněna, lze se přihlásit pouze na místě a to tak, že budeš mít štěstí, zbývá pouhých 10 posledních míst. 

Pro více info koukněte na náš FB/Netopýr Bike nebo na událost.

Foto kredit: @bob_mange alias Pavel Tichý

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí