Pozvánka: All Around eMTB by BOSCH - pětidenní enduro ebike etapák v okolí italské Aosty

Autor: Keli, vydáno: 18.8.2023

Už za 18 dní odstartuje v Aoste unikátní etapový eMTB závod All Around eMTB by BOSCH. Závodníci mají možnost zvolit si pětidenní, víkendovou nebo i jednodenní verzi závodu. Mimo závodního pojetí se dá jet i nezávodně bez časomíry, ale s plnou podporou. 

Z Aosty do Aosty

Trať závodu startuje v překrásném antickém městě Aosta, prosmýkne se okolo downhillove známé Pily až k pevnosti Bard. Odtud pomoci shuttle do Greyssoney. Pak pod majestátním Matterhornem a Monte Rosou zpět do Aosty. 

Skvělé ježdění, příroda a památky

Údolí Aosta je obklopeno nádhernou přírodou, horami a zelenými údolími. Závodníci budou mít skvělá příležitost prozkoumat tuto krásnou krajinu na kole a zažít jedinečná panoramata. Navíc, tato oblast je bohatá na kulturní památky očekávejte průjezdy kolem starobylých vesnic, hradů a zřícenin. Propojení sportovní výkon s objevováním historie i to může být důvod proč tento etapák jet, v nezávodním pojetí se to přímo nabízí.

      

Až pět dnů závodění

Nejdelší pětidenní verze AA200 má ve skutečnosti 230 km a 10 výškových kilometrů nahoru a stejně tak i dolů. Denní porce km a výškových metrů vyžaduje dobře zvolena místa na občerstvení závodníků i dobití baterek. Pokud si chcete prodloužit léto tak registrace je stále možná.

Kompletní informace o závodě All Around eMTB by BOSCH hledejte na webu allaround-emtb.com.

Denní itinerář závodu All Around eMTB by BOSCH

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí