Pozvánka: Pekelné HERKOPLEČKY

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 5.9.2013

ikonaBohužel jak už to tak bývá, čas je vždycky proti nám a i s letošní letní sezónou na Pekláku to nebude jinak. Bajky a tříkolky na svahu nahradí lyže a snowboardy, ale než tomu tak bude, 12. října pro Vás připravujeme pořádnou stylovou rozlučku se sezónou – Pekelné herkoplečky!

Budou to takové karnevalové závody na starých ukrajinách. Hlavní motto této netradiční retro akce bude: ‚hlavně pro tu srandu‘! Pokud si však budete chtít normálně zajezdit, běžný PROVOZ bike parku včetně půjčovny kol bude po celý den akce ZACHOVÁN! Ti , kteří přijdou v kostýmu se svou herkoplečkou a registrují se do závodu, dostanou celodenní permici za zvýhodněnou cenu 250,–.





Závodit se bude ve třech disciplínách:
o nejrychlejší sjezd naší nejjednodušší trati Mechovky
o nejatraktivnější a nejvyladěnější vohoz (kostým) se svým strojem
o nejrychlejší sjezd Peklácké sjezdovky z hromadného startu

Registrace závodníků bude možná během dopoledne a to už od 9 hodin. Následovat bude trénink a předváděčka jezdců a jejich herkopleček. Závody odstartují ve 14hodin! Při sjezdu tratě Mechovky bude mít každý registrovaný závodník dva pokusy. Ten lepší se mu bude počítat. Poté všichni zúčastnění předstoupí před porotu, která vybere jedince s nejatraktivnějším kompletem. Kreativitě se zde opravdu meze nekladou ba naopak se doporučuje naplno pustit uzdu fantazii! A jako na závěr se všichni vyrovnají v horní stanici vleku na čáru a odstartuje hromadný boj o prvenství v nejrychlejším zdolání vyznačené trasy přímo po sjezdovce!

Závěrem apel na Vás všechny! Kdo máte doma v kůlně nebo ve sklepě nějakou starou herku či plečku, kdo máte takové kolo možnost někde sehnat, koupit, sestrojit tak neváhejte a už se dejte do díla! Tratě nebudou nijak technicky náročné. Vše bude laděno s ohledem i na méně zdatné jezdce, proto se bude moci zúčastnit opravdu každý, kdo chce zažít trochu adrenalinu s pořádnou porcí zábavy! Jako vždy a tentokrát obzvlášť jsou diváci a fanoušci vítáni! Přijďte ty borce pořádně podpořit. A bajkeři nezapomeňte, že se bude moct i normálně jezdit, takže sjezďáky s sebou! Sledujte naše stránky na webu a facebooku, kde budeme přinášet novinky a podrobnější informace.

Sjezdu zdar! Uvidíme se tam..

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí