Propozice: Scott fourcross day

Autor: Kamil Tatarkovič, vydáno: 15.7.2009

Co: Den nabitý výukou a tréninkem jízdy na MTB na fourcrossové dráze Polis 13 v Praze na Stodůlkách. Půjde o ježdění pod vedením českého fourcrossaře Kamila Tatarkoviče, který se bude snažit předat svoje zkušenosti začínajícím či mírně pokročilým bikerům. Proběhne nácvik techniky jízdy základních prvků (boule, zatáčky, skoky,…) nejdříve krátce na BMX dráze, která je hned vedle fourcrossové a následně budete moci vše zdokonalit a zúročit při jízdě z kopce. Bude zde i možnost vyzkoušení startovacího zařízení, které se používá při závodech českého poháru ve fourcrosse.

Kdy: 25. a 26. července 2009. Každý den bude mít stejný program, takže záleží na vás, který den se Vám více hodí. Začátek v 10:00, konec zhruba v 18:00 hod, podle sil a chuti účastníků.

Kde: Praha Stodůlky – fourcrossová dráha Polis 13, kousek od stanice metra B Hůrka

Pro koho: pro začínající a mírně pokročilé kluky a holky, kteří by se rádi zdokonalili v jízdně na kole z kopce na fourcrossové dráze

Cena: 500 Kč za den

Co na Vás ještě čeká? lehké energetické občerstvení zajištěné firmou Penco

Přihlášení: V případě zájmu pošlete svoje údaje (jméno, věk, adresu, email, telefon, a stručný popis vašich jezdeckých dovedností a zkušeností – jak dlouho jezdíte, jestli jste už někdy byli na fourcrossové dráze,… případně cokoliv co uznáte za vhodné:) na emailovou adresu k.tatarkovic@email.cz a do předmětu uveďte Scott fourcross days. Připište také o který den máte zájem, jestli sobota nebo neděle.





Kontakt:
Kamil Tatarkovič
k.tatarkovic@email.cz
739438984
www.kamiltatarkovic.com

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí