FDF Velo/Funstorm bike camp Kopřivná

Autor: Keli, vydáno: 24.6.2013

ikonaPokud máte zájem přiučit se novým dovednostem ve sjezdu, freeridu či enduru a pořádně si zajezdit s partou stejně nadšených lidí jako jste vy, neváhejte a přihlaste se na jeden z bike kempů, který pořádá Kamil Tatarkovič ve spolupráci s firmou Funstorm, časopisem Velo, střediskem Kopřivná a firmou Nutrend. Vybrat si může ze sjezdového či endurového kempu! Společně s Kamilem se budou zájemcům věnovat přední čeští jezdci Adam Vágner a Pavel Čep! Takže neváhejte a naplánujte si pěkný prázdniny!





FDF Funstorm bike camp
Pod vedením Kamila Tatarkoviče a Adama Vágnera
Termín: 17.8. – 18.8.2013
Lokalita: bikepark Kopřivná (Malá Morávka)

FDF Funstorm bike camp bude zaměřen na výuku jízdy freeridu a sjezdu na horských kolech v novém bikeparku Kopřivná. Na programu bude ježdění na freeridové a závodní sjezdové trati, přičemž Adam Vágner a Kamil Tatarkovič budou vysvětlovat zdolávání jednotlivých překážek jakými jsou odkloněné i klopené zatáčky, skoky, budeme se věnovat správné pozici na kole, brzdění, nastavení kola a dalším neméně důležitým věcem.
Kemp je určen především pro začátečníky a středně pokročilé bikery, ale i bikerky. Na začátku kempu budou vytvořeny skupiny podle výkonnosti a pod vedením zkušených bikerů bude probíhat následná výuka. Kapacita kempu je 20 lidí, tak neváhejte a přihlaste se co nejdřív!
Průběh celého kempu bude dokumentován fotografem a každý účastník obdrží několik fotek. Na sobotní večer bude připravený společenský program.
Kromě ježdění se můžete těšit na dárky od sponzorů (FUNSTORM, VELO), energii vám na kempu zajistí výrobky od firmy NUTREND.
Adam Vágner – náš dlouhodobě nejúspěšnější sjezdař, který získal nespočet titulů mistra ČR ve sjezdu a dokázal se prosadit i na mezinárodní scéně.

Cena za DH/FR kemp je 2500,– Kč
Cena zahrnuje:
- 1 noc v nových apartmánech
- strava – sobota (oběd, večeře), neděle (snídaně, oběd)
- 2 dny permanentku na lanovku
- 2 dny ježdění a coachingu
- foto dokumentace z celého kempu
- dárky od sponzorů
- společenský večer plný zábavy (diskuze, promítání videí, atd.)







FDF VELO Bike camp Kopřivná
Pod vedením Kamila Tatarkoviče a Pavla Čepa.
Termín: 27.-28.7. 2013
Lokalita: bikepark Kopřivná (Malá Morávka)

FDF velo bike camp bude zaměřen na výuku jízdy na enduro kolech v novém bikeparku Kopřivná. Účastníkům se bude věnovat Kamil Tatarkovič a Pavel Čep, kteří budou vysvětlovat zdolávání jednotlivých překážek, jakými jsou technické sjezdy i výjezdy, odkloněné i klopené zatáčky, skoky, budeme se věnovat správné pozici na kole, brzdění, nastavení kola a dalším neméně důležitým věcem. Výuka bude probíhat na single track okruhu, freeridové trati, ale i jiných přilehlých trailech.
Kemp je určen především pro začátečníky a středně pokročilé bikery, ale i bikerky. Na začátku kempu budou vytvořeny skupiny podle výkonnosti a pod vedením zkušených bikerů bude probíhat následná dvoudenní výuka. Kapacita kempu je 20 lidí.
Průběh celého kempu bude dokumentován fotografem a každý účastník obdrží několik fotek. Na sobotní večer bude připravený společenský program.
Kromě ježdění se můžete těšit na dárky od sponzorů (FUNSTORM, VELO), energii vám na kempu zajistí výrobky od firmy NUTREND.
Pavel Čep – úspěšný sjezdař, trialista a v dnešní době poctivý endurista!

Cena za Enduro/FR kemp je 2200,– Kč
Cena zahrnuje:
- 1 noc v nových apartmánech
- strava – sobota (snídaně,oběd, večeře), neděle (snídaně, oběd)
- 1 den permanentka na lanovku
- 2 dny ježdění a coachingu v bikeparku Kopřivná
- foto dokumentace z celého kempu
- dárky od sponzorů
- večer plný zábavy (diskuze, promítání videí, atd.)

Kamil Tatarkovič – univerzální biker, který se prosadil ve světové špičce především ve fourcrosse, autor článků do rubriky Škola jízdy v časopise Velo





Přihlášení:
V případě zájmu či dotazů pište na email k.tatarkovic@email.cz a do předmětu uveďte FDF bike kemp – sjezd nebo enduro. Následně obdržíte mailem další potřebné informace.
Minimální věk účastníka je 15 let.

Kontakt:
Kamil Tatarkovič
k.tatarkovic@email.cz +420739438984
www.kamiltatarkovic.com
www.funstorm.cz
www.koprivna.cz

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí