MojeKolo

MSDH Elitebikes Cup aneb tak jdeme na to po páté

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 25.3.2014

ikonaAno už pátý ročník mezinárodního seriálu závodů horských kol Elitebikes Moravsko Slovenský DH Cup ve sjezdu odstartuje za měsíc úvodním závodem v tradiční Kálnici. Každoročně přichází organizační štáb s nějakou novinkou a nejinak tomu bude i letos.
Pravidla se nemění a tak se uvidíme v šesti lokalitách a všechny výsledky se počítají do celkového pořadí. Snažili jsme se samozřejmě vyhnout termínovým kolizím s jinými sjezdovými závody a tak se musel kalendář několikrát překopat, ale tato podoba je již konečná.

19–20.4. Kálnica
10–11.5 Velké Karlovice-Razula
7–8.6. Kouty nad Desnou
28–29.6. Velká Rača – Oščadnica
4–5.10 Bílá
18–19.10. Horní Mariková – Ráztoka

Jedná se většinou o tradiční lokality, kde jedinou změnou je návrat na Velkou Raču v letním termínu. Tradiční ukončení sezony bude upřesněno dodatečně.





Kategorie zůstávají zachovány a navíc se bude vyhlašovat i absolutní pořadí dle dosažených časů bez rozdílu kategorie. A právě deset absolutně nejrychlejších jezdců si přijde na nejtučnější finanční prémie. Jinak zůstávají tradiční reklamní partneři Elitebikes, Muc-Off, MeatFly, Monster Energy, Vans a doufáme že v průběhu sezony přibudou další.
Mediální partneři jsou Dolekop.com, gtdownhill.cz, bikemagazin.sk a časopis Biker.

Připravujeme i soutěž o nejatraktivnější fotografii sezony 2014, kde vítěz získá speciální cenu na závěr sezony. Podrobnější informace zveřejníme při prvním závodě.





Časový harmonogram zůstává zachovaný podle loňské sezony a případné změny se dozvíte vždy z propozic (rozpisu) k jednotlivým závodům. Pravidla ke stažení zde.
Připomínám jen, že registrace a vyzvednutí čísel probíhá vždy jen v sobotu. Předběžná online registrace bude spuštěna vždy 10 dnů před závodem na oficielním webu seriálu. http://www.moravskoslovenskydhcup.eu/

Zaregistrovaní jezdci dostanou u registrace opět Monster Energy drink , samolepky a nějaký sladký pamlsek.

Startovné pro všechny závody zůstává 10,–Eu (250,–Kč) .





Zachovaná je i soutěž teamů,kde se započítává výsledek nejlepších 3 jezdců podle absolutního pořadí, startujících pod stejným názvem klubu.

Těšíme se na vás a věříme, že se i letos přijedete na pohodový sjezdařský seriálek na rozhraní Moravy a Slovenska.

Zdeněk Florián
Michal Feník

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí