Pozvánka: Pekelné HERKOPLEČKY vol.2

Autor: Maliňák, vydáno: 4.9.2014

Bikeparku na Pekláku v České Třebové sezóna utekla jako voda a už je před námi jen měsíc a půl provozu. Aby ten konec sezóny nebyl tak smutný, chystáme pro Vás stylové zakončení! Po úspěšném prvním ročníku se můžete těšit na pokračování retro karnevalové akce Pekelné HERKOPLEČKY!

Vo co půjde
Druhý díl bude strukturou vycházet z toho prvního, takže se opět bude soutěžit ve třech disciplínách. První bude závod o nejrychlejší sjezd nejjednodušší tratě bikeparku Mechovky, druhá bude o prvenství v hromadném závodě přímo po sjezdovce a ve třetí vyhraje porotou vybraný nejatraktivnější komplet (jezdec + jeho stroj).

Jedno po druhém
V první disciplíně se retro bikeři utkají na modré trati Mechovce. Do trati se budou pouštět jednotlivě po určitých časových intervalech. Každý bude mít dva pokusy! Lepší čas se mu bude počítat. Ve druhé disciplíně se všichni rideři seřadí v horní stanici vleku vedle sebe na čáru a hromadně odstartují. Pojedou slalomovým stylem po trati, která je určena k provozu terénních kár (tříkolek). První v cíli vítězí! A třetí cenu a trofej získá ten, co ho vybraná porata označí za nejatraktivnější komplet! Fantazii se v tomto směru opravdu meze nekladou! Nemusíte se držet myšlenky staré kolo – staré oblečení! Využijte klidně nějaký karnevalový kostým nebo převlek. K tomu ještě ‚dotuňte‘ kolo a přijďte se s tím pochlubit!





Závodní stroje
Do závodu se bude moci registrovat opravdu KAŽDÝ, kdo si jen troufne a jeho závodním kolem bude nějaké retro kolo či klasická ‚ukrajina‘ nebo i nějaký home-made, který takový stroj bude připomínat. Typická kola pro tento závod jsou Sobik, Liberta, Eska, Skládačka, staré BMXko, atd… Každý si stroj může doupravit dle libosti, nebo i vyrobit svůj vlastní unikát. ZDŮRAZŇUJEME, že každá herkoplečka musí mít FUNKČNÍ aspoň jednu BRZDU! Vzhled doporučujeme sladit s Vašim vohozem, ať Vám to hezky ladí :-)

Důležité informace
-datum konání akce je 11.10.2014
-zúčastnit se může opravdu každý
-od 9 hodin registrace a trénink
-od 14 hodin start závodu na trati Mechovce
-startovné je 250,–
-součástí startovného je celodenní permice
-během akce bikepark komplet v provozu!
-neděle 12.10.2014 je poslední den provozu na Pekláku v této sezóně

Takže na nic už nečekejte a začnete shánět, ladit, strojit, tunit,… ať jste hezky připravení! Inspiraci můžete najít ve fotogalerii z loňského roku.

ZDŮRAZŇUJEME ještě, že součástí startovného je celodenní permice, takže SJEZĎÁKY S SEBOU! Bikepark bude celý den plně v provozu!

Budeme se těšit jak na závodníky a jejich stroje, tak i na fanoušky. Takže biku a zábavě zdar! Za Peklák crew Maliňák!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí