Konec nudy! RPM Stav WBS 2015 startuje!

Autor: Keli, vydáno: 10.3.2015

Všichni co trpí nadržeností si zazávodit mají už za necelých čtrnáct dnů možnost a to na WBS Bike & Music Fest Bučovice 2015, kde odstartuje šestá sezóna bikerally!!





Ještě chvilku musíte ladit biky a po večerech přemýšlet nad strategií než příjde první startovní povel v tomto roce….Největší peckou je že letošních sedm závodů pod sebe v rámci seriálu ochotně vzal i náš nový generální sponzor, který ač maká dnem i nocí si tuto šanci nenechal ujít a je jím Roman Mahďák, kterého neznáte jen jako sponzora, ale i jako závodníka který trpí úžasnou nemocí dělat pro biky první poslední a tak se seriál v roce 2015 bude jmenovat RPM Stav wood bike series!





A koho uvidíme celý rok ve vedení seriálu na těch nejdůležitějších pozicích:
Hlavní časoměřič: Ing. Linhart Petr
Pozorovatel WBS: Bělák Zdeněk
Bezpečnostní komisař – trať / závodníci: Krhánek Ondřej
Koordinátor centra: Helísek Michal
Vedoucí prezentace: Černotová Marcela
Hlavní zdravotník: Žmolíková Renata
Video: Šimek Richard
Fotograf: Laštůvka Jiří





Není to dnes sranda uspořádat i takovou akci jakou je závod v bikerally….o tom se přesvědčili i organizátoři Bučovic. Už minulý rok jsme se mohli všichni kochat v lesoparku Kalvárie a jinak tomu nebude i tento rok, pro pořadatelský tým nově vedeným ředitelem závodu Lukášem Smejkalem a jeho drsnou pravačkou Svaťou Piňosem se přípravy závodu nemění, ale jako jediní z celého seriálu musí každý rok budovat trať znovu…prostě od nuly! Již jsem zavítal mezi tyto šílence a jde jim práce od ruky! I když mají možnost vytvořit jen kratší tratě tak o to více se zajímají o jejich dynamický profil a chtějí aby se závodníci co nejvíce pobavili a zařádili na dvou tratích. Několik víkendů strávených s lopatou a hráběmi už mají za sebou a nyní už vyjíždí pevnou stopu tak ať si to všechno sedne a můžeme všichni pálit naplno uprostřed Bučovic!

Na webu najdete již propozice závodu a bude spuštěna i online registrace.





Video z minulého ročníku pro připomenutí jak moc dobrá nálada v Bučovicích vládne.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí