reklama

Bikoví letci ve Slopném - třetí WBS již tento víkend

Autor: WBS Media, vydáno: 29.4.2015

Velké očekávání nás čeká tento víkend v podání třetího závodu WBS Peveko Bikerally Slopné!

Státní svátek prodlouží a zpestří trénink a tak se sejdeme už od pátečního prvomájového rána na lyžařském svahu ve Slopném. Co vás čeká pokud se nebudete nudit doma?  Nový pořadatel tohoto závodu Laďa Škarek a jeho tým nachystal nové pasáže dvou tratí, technické a zajímavé. Ale to co bylo již několik ročníků tahákem je neustále na svém místě: luxusní povrch, kořenová pasáž, kde se pokochá nejedno divácké oko a hlavně obrovský dřevěný cílový skok, na kterém se vyřádí celé startovní pole.





Občerstvení již v pátek během tréninku a v sobotu 2. května v 11 hodin start prvního jezdce v ostrém tempu směr z kopce dolů, vstříc získání co nejlepšího umístnění v průběžném pořadí RPM Stav wood bike series 2015.

Online registrace napovídá slibné obsazení, zatím je přihlášeno 120 závodníků. Při prvních dvou závodech nás účast vždy překvapila a je znát, že nejen mládež potřebuje adrenalin. Vše důležité najdete na www.bikegeneration.cz a pokud chcete závodit i vy, tak mrkněte na pravidla a propozice závodu a hurá do pedálů!





Po skončení hlavního závodu proběhne opět sjezd s hromadným startem, pro diváky je nachystána tipovací soutěž o věcné ceny.

Průběžné absolutní pořadí seriálu: 1. Malý 90, 2.Tatarkovič 84, 3.Kolajík 76, 4.Navrátil 73

Text: Haferník Jiří
Foto: Laštůvka Jiří 

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel mike 29.4.2015 v 13:46

    strašná prdel :D a navíc nechcou udělat kategoriu XC jebky

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí