Spotcheck: Zevl Team navštívil Bikepark Zau[:ber:]g Semmering

Autor: Pepa Kašík, kategorie: Spotcheck, vydáno: 7.6.2016

ZEVL Team Šumperk vyrazil do Rakouska, do oblíbeného bikeparku Zau[:ber:]g na Semmeringu. A pokud se k tam chystáš, tak zde jsou aktuální info i video.



Směrem k rakouskému Semmeringu jsme se vydali v páteční podvečer a dělali jsme si to hezký až do nedělního večera. Jedla se hecnul a do svý americký káry designed in čajna a made in austria naložil dalších pět bláznů, zapřáhl vozejk, vybral směšnej poplatek na ropu a jelo se.





Vše super, parádní polítání, ale jestli se tam v nejbližší době někdo chystáte, doporučuju vyrazit někdy koncem června nebo spíš začátkem července. Makají tam na novém trailu, kterej začíná vypadat moc pěkně.





Dvoudenní nakoupíš za necelých 60 éček (na dva dny se tady zabavíš), vyřádí se tady jak začátečník, tak i magor. Vykoupat se můžeš u místní wapky nebo na nedaleké jakési nádrži a nakoupit si můžeš za celkem dobrej peníz v místní Bille (v neděli se tady nepracuje).





Někdy okolo sobotního poledne to Míšan Hrubec nakroutil na přescesťáku a vytekl mu tlumič, ano další tlumič mínus. Ale zbytek Zevláků s ním nemělo slitování a brázdili tak místní kopec vesele dál.





V neděli měl Hrubeček dvě možnosti. Půjčit si za vejplatu kolo na den nebo se jít projít, vzít kameru a riskovat život na trati. Šel na trať a projevil maximální nasazení! Jeho rukou vzniklo tohle videjko, u kterýho si můžete udělat obrázek o místních trailech.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jrk 7.6.2016 v 13:35

    Mothertrucker's on Tour !!!

  • anonymní uživatel Martin 10.6.2016 v 17:54

    Headshot :DDDDDD

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí