doleKOP.COM kalendář pro rok 2017 - tvoje radost na zdi

Autor: Keli, vydáno: 17.11.2016

Jsou stěny u tebe doma prázdné a chtělo by to něco na ně? doleKOP.COM má řešení. Udělali jsme pro všechny příznivce kalendář – papírový kalendář.
Ač jsme online magazín, tak papír je papír, mít v ruce něco hmatatelného je prostě víc. A když to má být kalendář od bajkovýho magazínu, tak samozřejmě je naprosto nezbytné, aby byl složen z pořádných fotek. Asi se všichni shodneme, že sjezd je Formule 1 horských kol. Proto jsme oslovili Lukáše Navrátila, který se na focení sjezdu specializuje a on nám dodal dvanáct naprosto peckových fotek.
Dvanáct fotek, dvanáct měsíců, v roce 2017 u tebe na zdi mohou viset fantastické fotky ze závodů Světového poháru.

Kdo je v kalendáři?

A kdo je na fotkách? Ti největší střelci a střelkyně, co jsou na okruhu Světového poháru, namátkou Steve Peat, Troy Brosnan nebo třeba Aaron Gwin, ale nezapomněli jsme ani na Čechy, v kalendáři najdeš i nejlepší z našich holek Janu Bártovou a nebo třeba hodně stylového Huga Robenka.

Co za to?

Když máme super fotky, musí tomu odpovídat i zpracování, kalendář v rozměru A3 jsme nechali natisknout v profesionální tiskárně na kvalitní papír o vysoké gramáži. Samozřejmě nechybí očko zavěšení na zeď.
Cena kalendáře je 390 Kč a to včetně dopravy. Kalendáře a ostatní propagační věci s logem doleKOP.COM jako jsou trička, ponožky či hrnky objednávej zde.

Udělej si radost a dej si domů na stěnu pořádný fotky!

Diskuze

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 18.11.2016 v 14:14

    Kdybych nelital po světě, tak už by mi visel. Doma...Kalendář.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí