reklama

Výsledkový servis 2017 #3 - první WBS a Chinese v Jasné

Autor: Keli, vydáno: 20.3.2017

I o uplynulém víkendu se závodilo, v Bučovicích na WBS na blátě a v Jasné na Slovensku na sněhu, zde jsou výsledky.

WBS Bike and Music Fest Bučovice

Sjezdařská sezóna zahájena v Bučovicích závodem WBS Bike and Music Fest v rámci seriálu RPM stav wood bike series 2017, ač celý týden nespadla kapka, tak v sobotu to bylo jinak, pršelo a bylo mokro, kvalitní motokros na kolech přilákal na 130 závodníků a závodnic. Nejrychleji se čtyřmi měřenými závodními úseky popasoval Martin Kulhánek před Davidem Šústkem a Jakubem Goreckým. V holkách nejlépe zalítla Simona Porubanová. Kompletní výsledky najdeš zde a redakční report čekuj na dolekop.com právě zde.


Foto: Roman Hájek (úprava Philip Procházka)

Chinese Downhill Tour 2017 – Jasná

Druhé letošní kolo sjezdových závodů na sněhu z hromadným startem Chinese Downhill Tour se v sobotu jelo ve slovenské Jasné, s jezdci si nepěkně pohrálo počasí, nárazový vítr, sněžení a k tomu i oteplení, udělalo dráhu velmi náročnou a došlo i na běhání.

Na startu 72 závodníků a z nich se nejlépe dařilo těmto třem: Rastislav Baránek (Kellys Factory Team), Adam Rojček (CTM Racing Team) a Lukáš Učeň (CTM Racing Team), závodu se zúčastnila i jediná holka – Abby Neumannová další „čájníz“ přežila a určitě se s námi podělí o zážitky.


Foto: Matej Fabianek – redbull.com

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí