Pozvánka: Night 4 Down Špičák - premiérový fourcross na Špičáku

Autor: Keli, vydáno: 15.8.2017

Bikepark Špičák připravil na poslední srpnovou sobotu 26. 8. 2017 závod ve fourcrossu. Závodní premiéru této disciplíny na šumavském Špičáku navíc zatraktivní jízda po osvětlené sjezdovce Spodní Šance. Start jednotlivých rozjížděk začíná až v 19 hodin a finálové jízdy se pojedou od 21 hodin. Účast není podmíněna žádnou závodnickou licencí, přihlásit se tak může každý, který si chce premiérový 4 X na Špičáku vyzkoušet a cítí se na něj.
Závod se dá jet i na 4×, DH nebo enduro kole.

Závodní trať bude připravena k tréninku už od sobotních 12,00 hodin do 19,00 hodin, kdy startují první vyřazovací jízdy mužů a žen. Ke startovací rampě vyveze cyklisty vlek (kotva, v ceně startovného = 200,– Kč). Do finále postoupí 4 nejlepší v obou kategoriích. Mimo ?čest a slávu? získají první tři v celkové pořadí i celosezonní volnou jízdenku do Bikeparku Špičák pro rok 2018 a věcné ceny od partnerů závodu. Od 22 hodin pak začíná závodní párty (i pro nezávodníky).

Doporučeno je, aby se zájemci hlásili do závodu online přes web Špičáku (www.spicak.cz). Přihlásit se ale lze samozřejmě až v sobotu na místě.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí