Opening bikeparku Peklák již 5. května

Autor: Maliňák, vydáno: 22.4.2018

Zima už se s námi konečně rozloučila a my jsme se díky tomu mohli pustit do přípravných prací na nadcházející sedmou sezónu v bikeparku Peklák. Celý areál opět ožije v sobotu 5. května! První provozní víkend bude prodloužený až do úterý, takže bude park v provozu v kuse čtyři dny. Poté už jen každou sobotu a neděli až do října. O prázdninách bude provoz ještě rozšířen o čtvrtek a pátek.

Na co se u nás můžete tento rok těšit? K dispozici máme 7 tratí různých obtížností. Modré tratě Mechovka a Rodeo jsou pro úplné začátečníky, červená Malinovka a Korida jsou se svými náročnějšími terénními pasážemi a většími překážkami a skoky určené pro zkušenější ridery a dvě černé Rolling Stones a Rock n Roll pro opravdu zkušené jezdce. A podél lesa se po sjezdovce line sedmá trať Airline, tvoří ji mnoho hliněných skoků doplněných o dřevostavby. Zde si na své přijdou všichni milovníci skákání.

V průběhu sezóny máme v plánu uvést do provozu ještě novou osmou trať! Její stavba byla zahájena již v loňské sezóně. Zatím ještě čekáme na vhodné prostředky a techniku, protože to náročnost terénu této tratě vyžaduje. Ostatní tratě budou na letošní sezónu v plné kondici. V současnosti ještě odstraňujeme všechny nedostatky. Přibude i pár změn či novinek. Zkrátka jako každý rok se bude na co těšit!

Pro ty, co nemají vlastní vybavení, je tu půjčovna sjezdových horských kol různých velikostí.

Komu by zábava na horských kolech nestačila, může se svézt přímo po sjezdovce na speciálních terénních kárách (tříkolkách), kde k tomu budou určené dvě tratě. Celý den adrenalinu můžou ještě návštěvníci zakončit relaxační návštěvou nedalekého krytého bazénu.

Kdo chce být informován o aktuálním dění a novinkách v našem bikeparku, ať nás sleduje na Facebooku na stránce Bike park Peklák nebo na webu www.peklak.cz.

Těšíme se na každou Vaší návštěvu a uděláme vše pro to, aby se Vám u nás co nejvíc líbilo.

Biku zdar!
Za Peklák crew Maliňák

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí