Video: Mad Moss Film na dovolené kde? V Leogangu

Autor: Mad Moss Films, kategorie: Video, vydáno: 6.8.2018

Aspoň jednou v roce je třeba se trochu utrhnout a vyrazit v rámci dovolené někam dál, jakoby do světa a jak říká klasik hlavně bez bab a tak jsme taky vyrazili obšťastnit naše sousedy za hranice do bikeparku Leogang, kam se posledních pár let poměrně rádi vracíme. Proč, když jde o jeden z nejdražších parků co do ceny lanovky?
Nebudem si nic nalhávat, stárneme, takže se člověk už kouká i na to kde a jak bude vlastně na tý dovolený v tom autě nebo stanu žít (chaty a apartmány ještě chvíli zkusíme vynechávat) a Leogang je díky ideálnímu zázemí v tomhle směru naprosto geniální. Veřejné punkové záchody přímo na parkovišti, elektrika za kterou jsme letos hodně děkovali, koupání v nedalekém potoce, které jsme letos naopak vynechali, krámek s pivem a jídlem asi tak minutu od auta a především výhled na mejastátnost místních hor a kopců a všudypřítomných krav nebo alespoň jejich „pachových stop“ je věc, kterou prostě chceš vidět znovu a znovu.

A abych nezapomněl i ty tratě tady mají fajn, skill centrum nad parkovištěm, dřevo, lavice, nafukovačka, letos třeba i roletky v zatáčkách trailů z horní lanovky, co víc chtít?

Týden předem jsme už podle předpovědi věděli, že i když je čtyřdenní prodloužený víkend, tak tři z toho má pršet. No co, hory jsou hory, třeba nebude. Jasně že pršelo a přesně tak, jak radary hlásily. Protože jsme ale vytrvalí, tak jsme se rozhodli vytrvat i tentokrát a to než déšť přejde. Čekání trvalo přesně jeden večer a celý druhý den a druhý večer. Co s tím, nebudem dělat ostudu a jdem si pro pivo a jídlo, když už dochází vlastní zásoby, Alpy v Alpách.
A když už nemáš tu vytříbenou životosprávu je třeba se naladit na další den alespoň psychicky sledováním videí a lidí, kteří to na rozdíl od nás umí a tím získat pocit, že to vlastně umíme taky. Myslím si, že po téhle stránce jsme se díky dostatku času na aklimatizování letos připravili asi nejlíp co kdy dřív.

Takže pokud s náma vydržíš první tři minuty videa čekání na slunce uvidíš i trochu ježdění. My jsme se nakonec bavili docela dobře i v tom dešti, což je z vidka, které je tentokrát komplet na Gopro bez jakýchkoliv úprav, jasně cítit a pokud někoho pohoršuje trochu peprnějších výrazů a zvuk lítajících pivních víček, ať se nekouká nebo vypne zvuk :D

A na čem makáme teď? Nejen na kole nebo při focení a točení je sranda, ale i při vytváření něčeho vlastního hmatatelného co si můžeš vzít na sebe. Což třeba znamená, že si v tuhle chvíli jedeme sítotisk a sami si tiskneme co chceme na co chceme. Pokud chceš vidět a vědět víc, tak klikej na náš FB a koukni sám, třeba v tomhle videu, jak celá taková věc vzniká.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Fany 8.8.2018 v 4:49

    Pecka ogaři !!!!

  • anonymní uživatel Petr (patttas (a) seznam.cz) 15.8.2018 v 15:19

    Nakupování, kalení, žraní, chcaní ještě že ne sraní. A ježdění o ničem. Nuda jak rodiny video z Jugoslávie

  • anonymní uživatel Marek 15.8.2018 v 19:06

    Na konci ten nejvyšší drop je ve skutečnosti opravdu dost velkej a s respektem jsem si dal ten menší :-) Jinak koukám ze ještě někdo vozí starý dobrý SXko, super.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí