Video: Lipno RAW - Mad Mossáci na Lipně

Autor: Mad Moss Films, kategorie: Video, vydáno: 27.7.2018

Tak jsme si zase takhle jednou u grilu a piva řekli, že jsme už dlouho neudělali nějaký vidko z ježdění, mimo to že jsme taky už dlouho vlastně ani pořádně nejezdili, takže to letos trochu narovnáme a zase se maličko tim kolem, koníčkama a vůbec výletama do pryč od lidí, práce a světa, pobavíme.

A proč si neudělat větší motivaci, když víš že na tebe bude mířit kamera a zpoza ní řvát stejně pitomej kámoš jako ty ať se s tim tak nesereš a víc dupeš a vejš taháš a podobný hity, však to každej zná co si budem povídat. Ono to ve výsledku stejně vždycky vypadá, že jedeš pomalu, netaháš, no a o trikách se už vůbec nemusíme bavit i když na místě v reálu padáš metr za dopad, máš pocit že z dálky musíš vypadat minimálně jako Semenuk a silniční kazeta ti už ani na šlapání z kopce v lese nestačí, ale to už je takovej úděl. Jak to dělaj za louží v každým videu z Whistleru, že za nima zůstane celej park v ohni a rozteklý gumy v kouři jsem nikdy nepochopil, no pojďme dál. Vybrali jsme si teda pro tuhle legraci řekněme domácí park a to Lipno, které je z Budějc nejblíž a po umístění dvou nových tratí na druhou stranu kopce, kde lanovku nezdržují jako dřív německy šprechtící turisti v důchodu, naprosto ideální a adekvátní své ceně. Počasí se na poslední chvíli, jako dycky při tripech, stihlo maličko protočit. Což znamená, že chvíli foukalo, chvíli něco káplo a chvíli si se zase potil na sluníčku, to si prostě nevybereš. Hlavně je vždycky třeba se tvářit, že je to hrozně na prd a těžký v tomhle jezdit.

Víc popisu není nutno. Všechno co je třeba vidět a slyšet je ve videu a protože jsme lenivý nechtělo se nám dělat nějaký velký umění a krásný plynulý záběry do krajinky, točili jsme vše z ruky na zrcadlo a nechali v pozadí zvuky ševelících ptáčků a cvrlikajících zadních nábojů, což je někdy ta nejlepší muzika, která k bajkovýmu videu vůbec může být.

Aby těch RAW editů nebylo málo je nutno si to kolo taky někdy zgenerálkovat. Vždycky jsme si svoje kola servisovali a stavěli sami, tak proč si taky jednou neudělat video z pozadí toho všeho.

Díky za čas pokud jsi to vše četl a nemáčknul rovnou play nebo křížek a pokud jo, tak i tak díky :D.

Za MM
Vojta

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Lubrikant 27.7.2018 v 13:09

    Dobre zmazana predni osa.

  • anonymní uživatel Masér (ferritak (a) gmail.com) 27.7.2018 v 14:44

    Taky jsem na to koukal, mažu to pouze GT85. Ta vazelína mi příjde přehnaná.

  • anonymní uživatel Jaromír 27.7.2018 v 22:48

    super
    mi se to líbí

  • profilová fotka S*E*G*A 11.8.2018 v 2:19

    sx 09 ! fajn vidět někoho na tom v dnešní době pořád jezdit

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí